Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Losangeleské obchůdky už mají delší čas zajímavé téma na přetřes. Právě tento druh nevelkých prodejen se totiž v poslední době stal hned několikrát terčem útoku neznámého maniaka, který rád zabíjí před očima uzavřených kamerových bezpečnostních systémů. A jelikož na něj byla právě vypsána odměna 500.000 dolarů, nejeden z návštěvníků by si na brutálního vraha rád počíhal. Ostatně podobné plány zrovna rozpřádají i přátelé, kteří si ve skladu jednoho takového obchodu dnes hodlají zamastit poker. A čím více proteče alkoholu, tím jejich strategie dostává jasnější kontury. Jenže pak se začne zabíjet. Bez milosti, krutě, brutálně a sadisticky. A z uzavřeného prostoru, odkud se nedovoláte pomoci, nevede žádná cesta ven. Je lepší přestat mluvit, protože je jisté, že někdo naslouchá. V americkém hororu narazíte na Steva Guttenberga, bývalou hvězdu série Policejních akademií. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy odehrávající se v komorní atmosféře jsou poměrně dobré, k tomu prostředí jakési samoobsluhy. Kdy po zavíračce si jde osazenctvo zahrát poker. Jenže se nevyplácí snít o odměně za dopadení vraha a nahlas říkat co by mu kdo provedl, neboť ne nadarmo se říká jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Skvadra místní komunity je přinejmenším dost různorodá, feták, šlapka, tlustá černoška co se žíví sexem po telefonu a jiný lidi. Co asi následuje je víc než jasné, jeden po druhém jsou masakrováni, kdo z toho nakonec vyleze je docela překvapivé. Solidní podívaná občas černý humor. Ps-tam asi hygiena hodně dlouho nebyla, zamořený švábama. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi už stárnu, nebo jsem byl rád že jsem po dlouhý době viděl Guttenberga, nebo nevím čím to bylo, ale film se mi celkem líbil, teda ne že by to byla nějaká pecka, ale vidím to na průměr. Atmosféra obchodu se mi zdála celkově dobrá, jen ty blbí kecy byly strašný, navíc konec celkově potěšující. Prostě jednoduchá jednohubka s blbím příběhem a zábavností. Jen škoda těch vražd, které nejsou vidět. ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Utahaná a dlouhá noc plná švábů. Parta nesympatických lidí, z nichž tu smrt od začátku přeju všem (dočkal jsem se - palce hore!), Mahoney bez fantazie, ale se smyslem pro humor, a hezoučká Elizabethka, jejíž sledování jako jediné mě dovedlo udržet ve stavu bdělosti. Režisér dobře věděl, proč si svou hvězdičku oblékl právě tak, jak to udělal. A tak se hodinu a půl díváme, než je konec, abychom si uvědomili, že se kromě jediné zajímavé myšlenky - vrah zabíjí lidi tak, jak prohlásili, že by zabili jeho - vlastně nic nedělo. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Promiňte, ale tohle už víckrát ne. Uznávám, že nápad vcelku dobrý, kdy oběť si sama zvolí svoji smrt tím jaké má nechutné touhy a představy, ale provedení? To se opravdu nedalo. Nuda, nelogičnosti, které čpí z každé scény, slabost dialogů, stejně jako hororové atmosféry. Prostě slabý, podprůměrný americký horůrek, který opravdu dělá špatné jméno hororům. Žánr komedie je dle mého názoru opravdu mimo mísu, vtipné to není, je to spíše ubohé... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ak niekoho baví čumieť na vypatlanú partičku prazvláštnych existencií z nejakj švábmi zamorenej večierky, ako si odbiehajú od hrania pokru po jednom do skladu, kde sa im prihodia všelijaké "nehody", tak prosím. Ja na toto však žalúdok nemám. Steve Guttenberg a takisto postava obtlstnutej pracovníčky erotickej linky boli už snáď od scenáristu len zlým žartom. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Pivo, které se ve filmu objevuje, nese název „Maze Beer“ podle jména režiséra Daniela Mazeho. (Terva)

Reklama

Reklama