Reklama

Reklama

Maximální teror

(TV film)

Obsahy(1)

Bývalá vulkanoložka, dr. Janet Fraser, se s manželem Kevinem vydává na služební cestu po nových zajímavých místech, která by mohla nabídnout svým klientům ve Spojených státech. Výlet je zároveň dobrou příležitostí pro sedmnáctiletou Melanii, aby se sblížila s nevlastním otcem. Krása a exotika Nového Zélandu se ale díky "vyhaslé" sopce stává mnohem nebezpečnější, než se zpočátku zdálo. Všichni brzy poznají, že své jméno nedostala náhodou ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Ruky preč od tohoto odpadu a nechapem doteraz ako som to mohol dopozerať do konca zaverečných tituliek bez ujmy na zdraví. Uplne amaterske spracovanie filmu a bez stipky talentu urobit dobry katastroficky film. Mimochodom sopka dokopy nič nerobila, vačšinou len z nej išli dymove plyny a na konci ukazali par sekund ako explodovala sopka. ()

StarsFan odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší film o vybuchující sopce, jaký jde natočit a to ještě nepočítám řadu klišé (samozřejmě je na ostrově vulkanolog, který zkázu předpovídá, ale nikdo mu nevěří, chce evaukovat město, ale nikdo nesouhlasí, v závěru sopka vybuchne a on (v tomto případě ona) má poblíž sopky někoho blízkého, koho chce zachránit...) ()

Reklama

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá příšernost. Extra pitomě napsaný, strašně zahraný, kostýmy jak karikatury (což není jedná karikaturnost v tomhle... filmu?), postavičky nekonzistentní idioti, efekty... haha... Bejt to z toku 1985... A nejhorší byly dialogy. Ty dialogy! To bylo jasný i v postprodukci, proto vždycky po několika málo řádcích textu, kde všichni mluví jako naprostí mentálové, je to proloženo nějakou melodií či písničkou, nejlépe spolu se střihem na jinou scénu. Bohužel však ani to nepomohlo a i v tak krátké výměně si mluvčí dokáží sami sobě odporovat nebo nahodile přeskakovat mezi tématy. Nemluvě o tom, že to spád nezachrání a drama nevybuduje. Obávám se, že tohle je fakt někde na hranici odpadu. Šup tam s tím. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Ouha, to se nepovedlo, jejejej! Ale ty hopsající kameny, které se chovají jako pěnové míčky, byly aspoň legrační! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama