Reklama

Reklama

VOD (1)

Řezník Leo Lemke (George Dzundza) z Greenwich Village se po návratu z rybářského výletu do Severní Karolíny už nemůže dočkat, až se pochlubí se svým kapitálním úlovkem. Tou trofejí je krasavice s věšteckými schopnostmi a čerstvě také jeho manželka Marina (Demi Moore). Leovu pýchu ale brzy vystřídají obavy, to když se k němu donesou řeči o jasnovidce ze Zapadákova, která mění okoralé měšťáky v roztoužené děti. Místní psychiatr Dr. Alex Tremor si není Marininými údajnými schopnostmi úplně jistý. Jeho učené knihy ale onu radost, kterou Marina kolem sebe šíří, nebo jeho sílící cit k ní vysvětlit nedovedou. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prefarbená Demi Moore, ako erektívna divožienka. Film pre chlapov. Viac, ako by si naše krajšie polovičky mohli myslieť. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Jestli je tento film něčeho důkazem, potom toho, že Demi Mooreové prudce nesluší blond. V druhém sledu jde o romantický film s velmi neromantickým názvem a s nepříliš dobře hrajícím Danielsem. Většinu filmu jsem si přál, aby děj ubíhal rychleji, konec je ale skoro úplně spláchnutý do hajzlu. Zasmál jsem se dvakrát, a to té stejné věci, usušené žábě. 40% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama