Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

lumiros 

všechny recenze uživatele

Pěkná romantická komedie, která není určená pro mne, ale shlédl jsem jí, abych věděl o čem je. Mé náctileté dcerce se strašně moc líbila, tak i to je důkaz, pro které publikum tento snímek je. V podsatě celé je to o platonické lásce jedné slečny k jedné rockové hvězdě. Nešťastnou náhodou spolu ztroskotali na "zdánlivě" opuštěném ostrově. O tom, že opuštěný není věděla jen ta slečna a patřičně toho využila, až se jednoho dne objevila "konkurence". No a pak už to šlo celé z kopce. Končilo to naprosto nesmyslným koncem (slečna si uvědomila, že je hrozně moc zamilovaná do svého kamaráda a rocková hvězda si vzala tu konkurenci) a jest-li umřeli, žijí šťastně do dnes. No nic pro mne, ale kdo je romantická duše, nebo mu je "náct", třeba ho to potěší. ()

Ridick odpad!

všechny recenze uživatele

stokarina o poblaznenom dievcati buchnuteho do slavneho spevaka, kt. ani vlastne nevie spievat. bynesova je druhotriedna herecka, kt. patri do takychto sraciek a najviac vas nasere svojim pisklavym hlasom alebo jej ksichtenim. no proste bleee. film obsahuje cely rad trapnych scen bez pointy a takym happy endom, ze az do placu vam pojde. proste toto uz nie je ani pre nastrocne naivky. toto je odporny sekrement. ()

Reklama

Deywid odpad!

všechny recenze uživatele

Príšerné...nevtipné, neromantické (čo je teda na film s popisom "romantická komédia" dosť zlé), nudné, blbé....Amanda Bynes (ktorá mi tak učarovala v Hairspray) je v tomto filme doslova neznesiteľná a zbytok hereckého ambasámblu je na tom podobne....Ja sa len obdivujem, že som to vydržal dopozerať dokonca...holt, som silná nátura :) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Je to sice tuctová americká teen komedie, ale mně se líbil ten motiv trojky na opuštěném ostrově, kde ty dvě vědí, že to až tak opuštěný ostrov není. Amanda Bynes kdysi vypadala na budoucí megagvězdu, ale pak se ze dne na den  její kariéra zasekla na nulu. Každej asi neusene tu děsně velkou hollywoodskou slávu. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Sám o sobě bych si tohle nikdy nepustil ale má drahá polovička naléhala tak dlouho až jsem nakonec povolil. A myslím si, že zase tak velká chyba to nebyla. Dokonce jsem se i párkrát zasmál i když vtip pomalu hraničil s blbostí. Film se určitě nebude líbit všem ale na vyplnění zbytečného či volného času to asi stačit bude. 60% (DĚJ *** VTIP ** ROMANTIKA *** HERCI **) IMDb.com: 4,9/10 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)
  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)

Reklama

Reklama