Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skutočne si myslíte, že aj ten najdrsnejší kovboj môže začať žiť iný život? A aj vy si myslíte, že sa to dá iba v radikálne inom prostredí? Buďte si istí, že Lincoln Costain nemyslel na žiadnu prevýchovu, ani na to, aby dostal od Ježiška veľa darčekov a začal poslúchať iba tak. Lincoln totiž môže byť rád, že je nažive. Ako stroksotanca ho v mori vylovil dvanásťročný chlapec, ktorého ovdovená matka sa iba s ťažkosťami stará o zemiakovú farmu. Lincoln však cíti, že nebyť tejto ženy, nebol by ani záchranca jeho života. Na stroskotanca sa Lincolnovi vôbec nevodí zle. A ako sa zdá, zle sa nebude vodiť ani jeho novým spoločníkom... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

azumi 

všechny recenze uživatele

Trochu nezvyklý western odehrávající se na Haiti, parta bláznivých domorodců,chovajících se jako malé děti a jeden z moře vyplavyvší se Texasan, který je chce naučit kovbojskému řemeslu...Nebylo to špatné... ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Dobrodružnější film pro děti co bohužel trpí pomalejším tempem. To je bezesporu dáno dobou svého vzniku, ale obávám se že dnešní mládež takový film neocení. Já ovšem jsem si příjemné, mírně westernové dobrodružství bez větších problémů celkem užil. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama