Reklama

Reklama

Opravdová hlava rodiny

Obsahy(1)

Rodinu si člověk nevybírá, a i když se její členy často snaží změnit, jen málokdy se mu to povede. Jim Ferris možná ve svou rodinu věřil, až po jeho smrti ale pozůstalí ukáží svou pravou tvář. Tvář, kterou získali špatnou výchovou, tvář plnou pletich a ústrků, potlačovaných emocí, velkých ztrát a občas také nekonečné lásky. Po odchodu otce se rodinných otěží chápe jeho mladý syn Jack, jen málo připravený na tuto zodpovědnost. Musí čelit jak faktu, že si vdova po Jimovi záhy najde nového muže, tak rozpadu otcovy rodinné firmy. Všechny velké jizvy se obnaží v den Jackových jednadvacátých narozenin. Komorní britsko-americké drama natočil v roce 2006 podle vlastního scénáře britský režisér Dan Wilde, držitel ceny poroty z Mezinárodního festivalu nezávislého filmu v New Yorku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Myslím, že byl dnešní televizní projekcí tento film po právu přefiltrován z červených vod do modrých. Ač v koprodukci USA a Velké Británie působí vyloženě britsky. Tedy chladně a suše. Kdyby se ve skutečném světě lidé chovali tak dospěle, jak je ukázáno v tomto snímku, zmizel by z našich životů veškerý smích... ()

Reklama

agassi68 

všechny recenze uživatele

Nuž nevieryhodne pôsobí, keď do úst dvanásťročných detí vložíte slová dospelého intelektuála. Celý príbeh sa mi zdal umelo preštylizovaný a chladný. Skrátka sa dalo z toho vyťažiť viac. Takto je to jednohubka.. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama