Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdyby příliš mnoho lásky byl zločin, panovačné matce Emily (Kyra Sedgwick) by byl udělen doživotní trest ve vězení. Její rodiče se milovali, ale jejich dcera jim byla lhostejná. Nyní, jako dospělá žena, je Emily posedlá tím mít vlastní dítě a udělá pro to vše. Když se jí narodí syn Paul, vytvoří pro něj idylické prostředí a snaží se jej kompletně odtrhnout od okolního světa. Pohled na děsivou posedlost a paranoiu s hvězdným obsazením v čele se Sandrou Bullock a Kevinem Baconem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

venison 

všechny recenze uživatele

Doplňuji filmografii se Sandrou Bullock, která v tomhle filmu hraje opravdu miniaturní epizodní a hlavně pozérskou roli.. Příběh, který vypráví o opičí mateřské lásce, která svazuje více, než nejpevnější pouta, každopádně zaujme.. Garantuji vám, že jindy velmi sympatickou Kyru Sedgwick budete ve vteřině nenávidět.. Idylické americké drama ukazuje idylický mateřský terorismus.. Dítko si vyrůstá v bavlnce blahobytu uzavřené do zlaté klece plné her a touží po kamarádech a škole, kdežto jeho maminka rozhodně nepřenese přes srdce, že by se o synátora měla dělit s někým jiným než z vymodleným "miláčkem".. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Podle názvu jsem čekala mile cynického Maupassanta, ale dočkala jsem se rozbředlého příběhu o tom, jak psychopatka psychopatí. Námět by tolik nevadil, zato provedení je protivné, jak zanícená tříska. Film nemá žádný vývoj, hlavně v druhé půlce vpodstatě sledujme stále stejnou situaci - psychopatka chce udržet své dítě absolutně závislé. A znovu a znovu to zkouší a nic jiného se neděje. K tomu řada nelogičností, která ale zase nemůžou zkazit dojem, protože film už je tak jako tak mizerný. ______ Jen se domýšlím, ale řekla bych, že film vykazuje všechny známky sice vytouženého, ale naprosto nenápaditého převedení jakéhosi obskurního románu na plátno. /3. 4. 12./ ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

„Přišla jsem na tento svět z jediného důvodu, abych ti dala život“. Zajímavý životní příběh jedné narušené ženy, trošku zvláštně poskládaný z jednotlivých scén, v několika časových rovinách. Lepší části se tak střídají s těmi slabšími. Nepostrádá šťávu, výborné obsazení ani příjemný hudební doprovod. Pro mě příjemný zážitek, i když jsem čekal ještě malinko víc. 3,4* ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Postava Kyry Sedwick je neuvěřitelná kráva. Celou dobu jsem měl sto chutí jí dát přes hubu, aby se jí v tý polici rozsvítilo (a to jsem ženu nikdy neuhodil). Celej film je o tom, jak se máma snaží udržet syna na sobě závislého, nikam ho nepouští, skoro ani nesmí s nikým mluvit. Navíc je úplně pošahaná, zkrátka mě to hrozně iritovalo (ještě více, než bankovní poplatky). Jednu hvězdu dávám za linii z minulosti, kde je sice také Sedwick jako dítě (už jako dítě stejná kráva), ale Marisa Tomei a hlavně Bacon byli výborní. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Strašne nudný film o psychopatickej matke, ktorá chce svojho syna skryť pred celým svetom, aby ho mala len pre seba, miluje ho až do takej miery, že keď už cíti, že syn odporuje a chce žiť normálny život s deťmi, v škole a pod. , ona sa s ním zavrie v garáži, zamkne ich v aute a nechá naštartované "aby boli navždy spolu" ...rozťahané, dlhé, nudné.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama