Reklama

Reklama

Prvotřídní, krutě šokující, akční film, který s vámi otřese jako nic předtím. Zbraň, která zabila zkorumpovaného policistu se omylem stane nástrojem pomsty v rukou dvou desetiletých kluků. Otec jednoho z nich, malá gangsterská ryba Joey Gazelle (Paul Walker), se náhle ocitá v dosahu ruské mafie, která za každou cenu chce dopadnout a zlikvidovat toho, kdo připravil o život jednoho z jejich významných členů (Karel Roden). Začíná kolotoč omylů, podrazů a především velkých problémů. Pro Joeyho to bude hodně krušná noc a jestli nenajde tu zbraň včas, mohla by být i jeho poslední. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

Psema 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení roku 2006. Není to dokonalé, obzvlášť ve scénáři je pár momentek, kdy je z psaného písma patrné protahování, občasná demence postav a spousta rádoby náhodných situací. Jenže všechny chyby dokáže Kramer zamaskovat svými režijními dovednostmi. To, co předvádí se svým nuzným rozpočtem je k neuvěření. Když jsem blahořečil Crank za přístup tvůrců k pojetí a nářezovosti záběrů, tak reřisér Running scared je ještě o kus dál. Geniální střihové montáže (nálet kamery do brýlí? Yeah, man, thats cool), brilantně zvládnutá akce a především nápady, jež dělají mnoho. Kariéru tohohle týpka budu sledovat ostřížím zrakem. P.S. nejlepší reklama na Mastercard, kterou je možné objevit na trhu. :) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Presne toto som chcel a potreboval! Vynikajúca, takmer komiksová kamera robí film oveľa atraktívnejším. Po dlhej kur*vskej dobe, konečne kur*vsky poriadny nárez, navyše so sympatickým Paulom Walkerom, od ktorého by som toto vôbec nečakal a verím, že nemohli ani vybrať nikoho správnejšieho. Všetko parádne zamotané, ku koncu ešte viac až nebudete chcieť, aby to skončilo. Roden bol tiež god damned cool a človek by ani nepovedal, že zo začiatku sa to takto rozbehne. Aspoň podľa načrtnutého príbehu určite nie. 100%. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Rychle a zběsile bez aut, s nesmírně hot Verou Farmingou, miláčkem Karlem Rodenem a hrozně tupým a nesympatickým, malým a lehce obézním klučinou, který za jeden večer dokáže způsobit nebývalé množství prekérních situací, ze kterých by šla normálním lidem hlava kolem. V tomhle filmu se ale normální lidé nevyskytují. Absolutně nikde. Ani jeden. Film je natřískaný cool nápady a bezvadnou kamerou, akce je nápaditá a vizuálně to je nesmírná paráda, takže za mě ano, tohle já můžu. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Niet slov... neviem to opísať, čo cítim teraz, 5 minút po konci. Strih, kamera, a scenár.... v tomto žánru som ešte také nevidel. 99% (1% chýba kôli ,,You are an American,,. Neznášam nacionalizmus, škoda hlavnej - ináč perfektnej postavy.) Škoda, že svet nehodnotí premakané scenáre, ktoré nedajbože amíci nepochopia. V tomto filme je sakrapráce, a aj keď som neveril, že sa ešte niečo akčné môže natočiť zo srdca, v tomto filmu tomu tak bolo. (PS: mimochodom nechápem, ako môže niekto vydržať 3 streli 100km/h rýchleho hokejového puku do tváre bez straty vedomia...) ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Násilí se musí líbit, musí přivodit erekci! Vše tomuto cíli podřídíme. Střihostřih, temnofiltry, zpomalovačky i zrychlovačky, flash flashbacky, drsnohudba, frenetický zoom, fuck dialogy a skrz scény létající kamera - jen tohle chceme, jen tohle chce náš divák. Náhody přitáhneme za vlasy a pár jich při tom vyškubnem. Uááá! Slabé ****. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (20)

  • Scény v hokejové hale se natáčely na stadionu HC Sparta Praha. (Witta)
  • V hokejové scéně hlavní postava Joey Gazelle (Paul Walker) hodí svojí zbraň z rukou, v další scéně ji opět drží. (Ignus.cz)

Související novinky

Stallone a kulka v hlavě?

Stallone a kulka v hlavě?

08.02.2011

Pravda, na té kombinaci není nic nového. Tentokrát by to ale bylo doslova – Sly totiž zvažuje účinkování v akčním thrilleru Headshot, který natočí tvůrce Zběsilého útěku Wayne Kramer podle scénáře… (více)

Bruce Willis stále v akci

Bruce Willis stále v akci

03.06.2010

Jako Mr. Church zahostuje v The Expendables, ale v okamžiku, kdy si budeme jeho cameo vychutnávat, Bruce už bude natáčet další akční řežbu. V srpnu totiž odstartuje natáčení adaptace počítačové hry… (více)

Reklama

Reklama