Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od tragických událostí ve Woodsboro uplynuly dva roky. Sidney Prescottová a Randy Meeks, nyní studenti Windsor College, se pokoušejí dát si své životy do pořádku. Cotton Weary je na svobodě a snaží se ze svého nešťastného uvěznění profitovat. Gale Weathersová napsala bestseller Woodsborské vraždy, který se stal předlohou pro film Bodnutí s Tori Spellingovou v hlavní roli Sidney. S blížící se premiérou filmu začíná koloběh smrti nanovo. Dewey Riley okamžitě přilétá z městečka Woodsboro, aby se pokusil ochránit Sidney, svou "náhradní sestru". V tomto pokračování slavného hororu z roku 1997 se však zužuje okruh podezřelých pouze s narůstajícím počtem mrtvol! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (368)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Jednička mě příjemně vystrašila, byla napínavá i zábavná, to vše zabalené do černého hábitu a s působivou a originálně vyšklebenou maskou. Čistě technicky vzato dvojka odvedla řemeslně slušnou práci a nic moc nezkazila. Jenže žádné z pocitů z prvního zavřísknutí se už nedostavily, kouzlo se někam vytratilo. A napětí taky. Co zbylo? Už jen ta maska. Tahle překombinovaná vybíjená byla pro mě koukatelná hlavně díky tomu, na co navazuje. Ale nic, co bych musel vidět znovu (přitom jednička na mě vřískala v kině a pak ještě dvakrát doma). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u jedničky zjišťuji, že jsou návraty po letech velmi příjemné a při srovnání se současnými slashery si jeden povzdechne, kde že loňské sněhy jsou. A právě s odstupem dlouhých let začínám tyhle kousky doceňovat ještě více. Občas se sice najdou hluchá místa, takové to pindání a plkání postav o nesmrtelnosti chrousta, leč vše je vyváženo několika povedenými scénkami. Již otvírák v kině navnadí, dále překvápko v parku, nahrávací studio a skvělé finále s opět jasným odkazem na Pátek 13. Ostatně odkazy se to zde jenom hemží, a to zrovna nemám na mysli jen Top Gun, ale třeba horor běžící v televizi, anžto Nosferatu je zkrátka klasika všech klasik. Nick Cave, Foo Fighters, Eels, Sugar Ray... ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Nedůstojné pokračování, kde kvalita, kterou se mohl pyšnit první díl radikálně klesla. Nevím přesně čím to je, ale já se vůbec nebavil ba dokonce jsem usínal, ale nakonec jsem u té slátaniny vydržel do konce. Vše mi přišlo dost trapné a silně "béčkovité" a jestli si někdo myslel, že film osvěží hudba Hanse Zimmera, tak to se trochu zmýlil. Malá cameo role Davida Warnera mě sice potěšila, ale i tak jsem ztratil 2 hodiny života: PS:Jestli se Američané chovají v kině tak jako ve filmu i ve skutečnosti, tak to bych raději sledoval film na mobilu za běhu ve sněhové vánici, než tam sedět s nimi. 10% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Dvojka za mě sází dost na jistotu. Nabídne v porovnání s úvodním dílem daleko více mordů, což jednoznačně kvituji, na druhou stranu se chvilkami nabízí otázka, jestli jsme toto někde už neviděli. Ale čert to vem! To celkové odlehčenější ladění filmu jsem si dost oblíbil, staronové postavy též potěší divákovo oko. A závěr opět docela překvapivý! Uvidíme, co třetí díl :) Za mě 6,5/10 ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Až na tretí krát som druhý Vreskot docenil. Pravdaže všetko je tu o triedu horšie, nové postavy a ich predstavitelia (azda s výnimkou Sarah Michelle Gellar, ktorá tu má maličkú rolu) sú len odvarom z jednotky, ale dialógy sú brilantné, popkultúrny (a spoločenský) presah šľape, réžia je dravá a meta-línia s filmom Stab je brilantná (vrcholom filmu je dozaista úvod v kine). Výraznou slabinou je línia s divadlom, jednak je absurdné, žeby Sidney hrala takúto rolu, po druhé vedie to k nevábnemu finále v divadelných kulisách. Odhalenie je síce fajn, je tam aj jeden dobrý dialóg ale opäť nič oproti nervydrásajúcej slapstick comedy z jednotky. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (56)

  • Když vrah ujíždí s policistou na kapotě, tak auto odře o zaparkovaný vůz. V dalším záběru je ale auto nepoškozené. (Duoscop)

Související novinky

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Reklama

Reklama