Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od tragických událostí ve Woodsboro uplynuly dva roky. Sidney Prescottová a Randy Meeks, nyní studenti Windsor College, se pokoušejí dát si své životy do pořádku. Cotton Weary je na svobodě a snaží se ze svého nešťastného uvěznění profitovat. Gale Weathersová napsala bestseller Woodsborské vraždy, který se stal předlohou pro film Bodnutí s Tori Spellingovou v hlavní roli Sidney. S blížící se premiérou filmu začíná koloběh smrti nanovo. Dewey Riley okamžitě přilétá z městečka Woodsboro, aby se pokusil ochránit Sidney, svou "náhradní sestru". V tomto pokračování slavného hororu z roku 1997 se však zužuje okruh podezřelých pouze s narůstajícím počtem mrtvol! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (368)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ani jednicka nebyla zadnej extra horor a dvojka v podstate kopiruje zajetej princip. Opet vicemene sympaticky herci komentujou deni a zde se navic obcas chovaj docela nelogicky, opet tu je par povedenejch vrazd a opet tu je slusna hudba. Problem je v tom, ze to samy uz bylo k videni v prvnim dile v lepsi verzi. Sice nekdo ve filmu rika pravidla dvojek - promakanejsi vrazdy a vic krve, ale me spis prislo, ze tu je vseho min. A zaverecna pointa byla dost debilni. Navic je celej film zbytecne dlouhej a opet sem si spis vybavoval Scary Movie. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Stále je to ešte nadupaná zábava, len škoda, že , Sarah Michelle Gellar sa musela rozlúčiť tak skoro. Vraždy boli ako je v tejto sérii zvykom rýchle a nekompromisné a killerovia boli do poslednej finálovej vybíjanej záhadou a to je len dobre. Tento krát pri niektorých scénach sa dá aj pousmiať a je sympatické, že v niektorých scénach sa film vracia k jednotke ako film v kinách. Ešte stále Solídna stvoročka. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jednička vydělala docela slušný balík a tak se dvojice Williamson a Craven rozhodla po roce natočit pokračování lehce humorného, ale jinak přiměřeně krvavého slasheru. Fanoušci byli nažhavení, herecká esa mezi sebou přivítali několik zdatných nováčků a mohlo se opět natáčet. Fíha po skončení této přemrštěné stopáže jsem si však říkal, zda to byl vážně dobrý nápad. Jak podotkl Randy ve filmu, dvojka většinou stojí za prd a tady to platí rovněž. Ne že by se jednalo o úplný propadák, ale přece jenom jsem očekával mnohem více, než se mi nakonec dostalo. Mordů tu bylo sice dost a některé scény vážně stojí za pozornost, Courteney nám zkrásněla, Neve naopak asi nasrala svou kadeřnici, ale co je hlavní, děj byl o dost slabší, než minule. Překombinovaný a především nepříliš kreativní scénář místy neskutečně nudil, spíš to místy vypadalo na obyčejnou kopii svého předchůdce a ani atmosféra – potažmo napětí už tady moc nefunguje. 50% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Další horor z dílny Wese Cravena, sice žádný veledílo, ale zase dobrej horor. Je pravda, že jednička je lepší a tady už je to jen takový opakování, ale i tak je to až na závěrečnou pointu, která je fakt ubohá a trochu kopíruje jedničku, kde to taky nebyla zrovna nějaká uchvatná závěrečná pointa zabíjení, ale pořád lepší než to co si vymysleli tady, dobrý a zase se spoustou krve a nějakou tou mrtvolou. Taky tomu prospělo, že zůstali stejný herci, takže se dalo snadno navázat na předchozí díl, což tvůrci velice rádi udělali, ale hereckým výkonům to zase moc neprospělo, i když tam v podstatě ženský jenom ječej a chlapi chcípaj, takže tam v podstatě ani moc hereckých příležitostí nebylo, ale já si nemůžu pomoct, mě se to i tak líbilo ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Už si niekedy cítil, ako nôž prejde mäsom a narazí na kosť?“ Výnimočná tínedžerská vyvražďovačka, ktorá sa nielenže vyrovná geniálnej jednotke, ale v mojich očiach ju prekonáva. Najväčší podiel na tom má návrat všetkých starých známych (od preživších postáv až po režiséra, scenáristu, kameramana a rovnakých producentov) a mimoriadne vydarený scenár Kevina Williamsona. Ten inteligentne pracuje s hororovým žánrom a niekedy neviete, či sa máte smiať, kričať od hrôzy alebo si z vás len robí srandu. Výborné herecké obsadenie (boduje predovšetkým Jamie Kennedy ako kultový žánrový poradca Randy Meeks, ale všetci sú na jednotku, samozrejme v čele s krásnou Neve Campbell), skvelé scény (Tp Gun v školskej jedálni, masakra homosexuálnych policajtov, "Kasandra"), brutálne dialógy ("Aký je tvoj najobľúbenejší horor?" - "Showgirls.") a hlášky („Horor je pre posratých belochov.“), drsné vyvražďovacie scény a skvelá práca s preživšími postavami, ktoré sa vyvinuli iným (prekvapivým) smerom. Plus šokujúce záverečné odhalenie. Kino Považan NMnV 1999 ()

Galerie (40)

Zajímavosti (56)

  • Během natáčení bylo použito 114 litrů umělé krve. (Ruuzha)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. prosince 1997 v Hollywoodu. (Varan)

Související novinky

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Reklama

Reklama