Reklama

Reklama

Hwaiteu ballentain

  • Jižní Korea 화이트 발렌타인 (více)
všechny plakáty

Recenze (4)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Aj napriek neskutočne odťažitému nasnímaniu, ktoré nepozná pojem ako polocelok prípadne iný, ešte detailnejší uhol záberu, ma dokázala táto ďalšia juhokórejska romanca zahriať pri srdci. A navyše je to prvý film Ji-hyun Jun, takže pre mňa osobne nebolo čo riešiť :-) ()

May 

všechny recenze uživatele

Romantický příběh o lásce přes poštovní holubici s kouzelnou Ji-hyun Jun v hlavní roli mohl být daleko hezčí nebýt statické a záhy po začátku velice nepříjemné kamery, která snímá vždy celé postavy, nepřibližuje, nehýbe se.. Právě díky tomuto nedostatku je White Valentine hodně poškozený a velice špatně koukatelný film, který ovšem pokud vydržíte do konce, stejně zahřeje u srdce a vyvolá úsměv na rtech. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Hodně špatná romantika. Sice netrpí syndromem sentimentálního odšťavňovače, ale neduhy jsou i bez toho nemalé. Nejvíc mě uhodil do očí hrozný obraz - velmi amatérsky nasnímáno, kameraman svůj nástroj pravděpodobně ani během natáčení nedržel, jen jej občas poponesl, o nějaké práci s ním se nedá mluvit. Jakž-takž solidní záběr je pouze závěrečné sněžení, nicméně za něj nemůže ta mula s kamerou, ale prostý fakt, že na ten strom sypali sníh v hezkém úhlu. Dále je to fakt hodně nudné a navíc zbytečně protahované, posledních asi dvacet minut jsem každou chvíli koukala, kolik ještě zbývá do konce...herci jsou sice relativně OK, jenže jejich postavy jsou krutě nezajímavé, tedy ani v tomto ranku se nekonalo vytržení. Snad jediná věc, která se mi tady opravdu líbila, byl ten roztomilý psí nalezenec, to je trochu málo. Dlouho jsem se nemohla rozhodnout, jestli dát 1* nebo 2* (je to tak něco přesně mezi), ale s přihlédnutím ke skutečnosti, že mě to silně nebavilo a oné hrozné obrazové stránce, se přikláním už definitivně k horšímu hodnocení. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Prvni film Jeon Ji-hyeon a paradoxně nejhorší. Děj byl tak nudný, že jsem u toho (ač se stydím) usínala. Přece jsem to ale (narozdíl od svého přítele) vydržela. Jediná lepší scéna byla, když Hyeon s tím chlápkem tančila. ~(1,5)~ ()

Reklama

Reklama