Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

novoten 

všechny recenze uživatele

Se scénáristou Kevinem Williamsonem odešla i charakteristická atmosféra. Třetí Vřískot je v první polovině občas dokonce až otravným dílkem, kde nudí duch matky, vybuchují domy a po tolika dramatech už lehce vyšeptalá Sidney je stále uprostřed všeho dění, přestože by si Gale s Deweym vystačili s přehledem sami. Co dokáže výrazně potěšit, to je snad jen Patrick Dempsey nebo Randyho kazeta. Když se ale zdá, že jsme opravdu dostali jen zbytečné pokračování, přijde finální dvacetiminutovka, která svou naprostou přepáleností a melodramatičností zcela vážně bere dech. Díky ní tak může trojka do série patřit se vztyčenou hlavou. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Vrah zanechal na místě činu už druhou fotografii." „Fajn, ještě deset a můžeme si vydat kalendář." A já musím opět po té dlouhé době, kdy jsem tenhle díl viděl a v rámci tehdejší trilogie mne příliš nenadchl, zvednout hodnocení. Ano, tematicky jde o pokračující kolovrátek - honičky + vraždy, ale film má rychlé tempo a napětím nešetří stejně jako mrtvolami. Po schodech nahoru a dolů, pády z výšky, nůž se míhá, zrcadlové skříně, knihovna s tajnými dveřmi, nezničitelný vrah. Když Sidney přichází ke svému domu postavenému ve studiu, objevil se náhle závan z Noční můry, až jsem čekal, zda se opět nevynoří Freddy. Takové zvláštní deja vu. Film ve filmu. Stejně jako ve dvojce i zde přijdou na přetřes třetí díly sérií. A kruh se samozřejmě uzavře....Nick Cave, Static - X, System of A Down..... ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět skvělé pokračování. Zde funguje téměř vše co fungovalo ve dvojce. Skvělé napětí, atmosféra, napínavost, lekací scény, krvavost, neznámý vrah v masce, skvělé herecké obsazení, které opět excelovalo. Hudba stejně dobrá jako vždy. Úplně se to nemůže vyrovnat dvojce, přeci jenom některé věci jsou ve filmu už vyčerpané, ale téměř bych to k dvojce přiřadil. Hodnotím na 96% = ***** ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Snaha vystískať s tejto série čo najviac dopadla strašne úboho. Trojka je maximálny zabiják ale nie tak že by vás vystrašil skôr si v každej druhej scéne budete hovoriť WTF??? Craven natáča stále rovnako a v scénach ako ateliéry sa mu to vyplatí ale inak je to ubohosť, či už po hereckej, scénaristickej aj režisérskej stránke. Postavy sú rovnaké a ďalší vývoj nehľadajte. Dôležité je že všetky sa chovajú iracionálne. Keď som dopozeral dvojku napadlo ma že v trojke to bude nejaký rodiný člen a samozrejme to bol Sidneyin brat. Síce som nevedel kto to bude ale finále ma skôr rozosmialo ako šokovalo. Úplne vážne všetci vrahovia vyzerajú ako tupci. TO znamená že finále vá skôr rozosmeje ako vystraší a to už nie je v poriadku a celkovo pozerať sa dve hodiny na to isté , na ten istý štýl pátrania hlavných postáv a celkovo je už únavné a hlúpe. Ale celkovo ma potešila rolička Poseyovej ktorá je vtipná, Smith a Mewes ako Jay and Silent Bob ktorých scéna je super, tiež Carrie fisherová, kde sa neodpustilo trocha si kopnúť do star wars no a nakoniec malý štek mŕtvého Kennedyho ktorého rozbor scény bol opäť skvelý a mal niečo do seba. No a tá druhá za to že som to dopozeral a predsa len Craven mal svoje momenty aj v tomto filme. Najslabší aj najhlúpejší diel. A ja len dúfam že to s tou 4 nemyslia vážne. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Očekávatelný ústup ze slávy. Nebylo moc kde brát, hrátky s pravidly žánru už nijak zvlášť nerozvíjíme, takže jsme svědky spíš nastavované kaše. Nadšení je pryč. Chybí ironie, chybí humor. Originální nápady oproti předchozím dvěma dílům by se daly spočítat na prstech mačetou pohmožděné ruky. Scénárista Kevin Williamson je pryč (respektive nabídl jen jakousi několikastránkovou osnovu), zůstala pouze chuť vytřískat z látky další dolary na vstupném. Oblíbený zabiják s umrlčí maskou sice párkrát potěší, ale ten sebeshazovačný tah na bránu už jednoduše chybí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Zelený oblek, který nosí Jennifer Jolie (Parker Posey), nosila i Gale Weathers (Courteney Cox) v původním filmu Vřískot (1996). Je to však replika, protože všechny obleky byly po dotočení první části zničeny. (newpage)
  • David Arquette (Dewey Riley) a Courteney Cox (Gale Weathers) zkrátili své líbánky na Bahamách, aby mohli začít s natáčením tohoto filmu (a v titulcích si Cox rozšířila příjmení o Arquette). (newpage)

Reklama

Reklama