Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Série Scream se vždy snažila být v rámci Slasherů nápaditá, originální a nadsazená. Je pravda že zpočátku film híří jedním nápadem za druhým a ta signalizovaná scénaristická nádstavba je znát:( Patricka Dempseyho jsem tipoval na vraha hned zpočátku, byl krajně nesympatický, jenže jsem se opět spálil, prostě Scream umí překvapit. Nicméně abych to uzavřel, Trojka je skutečně s trilogie jasně nejslabší a hodně působí jakýmsi přilepeným dojmem. Neúčast scénaristy prvních dílů je prostě znát. 45% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Kdo vydrží vřískat do závěrečných titulků??? Scénář : Kevin Williamson. Kamera : Peter Deming. Hudba : Marco Beltrami - Producenti alba : Incubus, Slipknot, Joe Barresi, Terry Date, Sully Erna, GGGarth, Steve Haigler, Scott Litt, Sylvia Massy, Rick Rubin, John Kurzweg, Ulrich Wild, Malcolm Springer, Powerman 5000, Sevendust, Ross Robinson, John Travis, System Of A Down, Josh Abraham, Joel Mark, Orgy, Ear2000, Ed Gerrard, Staind, Mudrock, Edsel Dope, Wayne Static a Randy Spendlove. Ve filmu třeba zazní - Incubus - Crowded Elevator http://www.youtube.com/watch?v=CH_UOabuW1c CHYBA VE FILMU - V druhém díle Riley kulhá a má téměř nepohyblivou pravou ruku. Ve třetím díle nejen že téměř nekulhá, ale v některých scénách úplně v pohodě pravou ruku používá. CITÁT - Dwight " Dewey " Riley ( David Arquette ) - Dej pozor, Sid. Randy říkal, že vrah je nadčlověk....... ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Je to určitě slabší než první dva díly, ale po letech jsem byl překvapen vysokou mírou nápaditosti a hravosti scénáře (v rámci žanru). Rozhodně by mě zajímalo, jestli se scénárista náhodou neinspiroval pokračováním knižního Psycha od Roberta Blocha (které nemá s filmem Psycho II prakticky nic společného) a kde se děj také přesouvá do Hollywoodu na natáčení filmu podle "skutečných událostí". O totožnosti vraha nemluvě. 70% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád staršie filmy amerického režiséra Wesa Cravena. Rešpektujem ho ako významnú horrorovú veličinu. Ale toto sa mu teda vôbec nepodarilo. "Vreskot 3" je nudná, skoro až na dve hodiny natiahnutá, skomolenina teenagerskej vyvražďovačky a sebeparodickej komédie. Blbosť. No a aj vyziabnutá Courtney Cox a jej pomotaný partner David Arquette sa mi už zdali, mierne povedané, opozeraní. O tom dlho očakávanom vyvrcholení filmu sa nejdem radšej ani rozpisovať. Proste blbosť! ** ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Už prvotní nápad s filmem je děs, celej průběh filmu je děsná nuda a ten konec a vysvětlení bylo obrovský vaření z vody, mohli se prostě víc odpoutat od původních filmů a ne to zase ještě spojovat se Sidneyinou mámou. Teď už ani ty vraždy nebyly nic moc a to je fakt co říct, mohly by se snažit vymýšlet trochu originálnější. Ta garáž v jedničce byla super, ve dvojce vraždy v kině taky, ale tady prostě jen "bod, bod, bod" do zad do břicha a je to. Achjo, 4 snad dopadla líp. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Nikdy neproběhla testovací projekce a ty interní byly velmi omezené, takže někteří herci viděli film poprvé na jeho oficiální premiéře. Studio se totiž bálo vyzrazení děje. (ČSFD)

Reklama

Reklama