Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Záverečné odhalenie (najhorší vrah z celej ságy), snové pasáže, i presun do Hollywoodu vedú k tomu, že trojka z celej ságy vytŕča. Pritom nápad zasadiť film do prostredia nakrúcania ďalšieho dielu Stab bol skvelý (najmä duo Gale a filmová Gale), ale Williamson dobre vedel, prečo preferoval nakrúcanie v malom meste a nie v Hollywoode. Je tu množstvo aj prvoplánového humoru (Jay a Bob, Carrie Fischer), celé je to ešte viac komédiou ako predošlé diely, ale stále to šľape, i keď ide zrejme o najhorší diel. Najlepšia scéna je jednoznačne cameo Randyho. ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Je to přesně včera, co jsem dal "odpad!" poctivému akčnímu béčku za to, že bylo neuvěřitelně blbé. To jsem ale ještě netušil, že hned den na to uvidím něco ještě daleko ohavnějšího a nicotnějšího. Tohle bych od Cravena jako režiséra nikdy nečekal, od této chvíle ho absolutně přestávám respektovat. Z tohoto filmu, jestli se to tak dá nazvat, jsem si odnesl, kromě znechucení, názor, že nejhorší není snažit se něco vytvořit, co se ale nakonec nepovede a skončí ve sračkách. Nejhorší je jít natočit něco, o čem už předem víte, že to bude sračka, která ale vydělá na svém vydobytém jménu a na teenagerech, kteří si ten film koupí nebo na něj půjdou do kina. Nejhorší je natočit odpad jen pro peníze. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Třetí díl jedné uvřískané série je za mnou a já jsem i teď celkem spokojený. Potěšily mě hlavně ty dokonalé mini roličky (např. zde máme Jaye a Boba z Jay a mlčenlivý Bob vrací úder, Carrie Fisher, která paroduje sama sebe) a fakt, že jsem se ani vteřinu nenudil. Nicméně ty "zvraty" ve scénáři jsem už ani já nevydržel, a proto dávám tomuto filmu 80 % s tím, že jsem zvědavý na ta nová pravidla, která se na nás chystají… kdo zařve příště? ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Už viem, čo ma na Wesovi vždy škrelo. Neschopnosť ísť do toho na plné gule. Tá jeho mánia skrývať sa za parodické postupy, nezáväzne zabávať za každú cenu, tie jeho večné pop-kultúrne odkazy a citácie, ktoré nás majú uistiť, že tvorca ani sám seba ani žáner neberie príliš vážne. Paródia je však dobrá iba vtedy, keď nepodlezie kvalitu parodovaného originálu. Ale to by sme chceli od Wesa asi veľa... A tam, kde neparoduje, ale skúša ísť viacmenej na plný plyn /zo starších kúskov trebárs Hills Have Eyes - a z nových Nočný let/ po dobrom rozbehu rozbredne do zlátaniny, až vás fackuje /a fuckuje/ hanba. Výnimka, v podobe kotolníka Fredyho , iba potvrdzuje pravidlo. Konečne sa dostávam k Vreskotu. Jednotka je paródiou, ktorá síce parodované predlohy/ slávne slashery 70. a 80. rokov/ nepredčí, ale prinajmenšom sa k nim približuje, s výnimkou obvykle spraseného záveru. Ale v dvojke nás už opäť nespútane obhadzuje popcornom a oblieva teplou a vyprchanou colou, aby nás v trojke zmienenou zmeskou doslova ogrcal. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Nedoceněný snímek. Tentokrát se pracuje s pravidly třetích dílů, případně závěrečných dílů. Navíc se to odehrává v Hollywoodu a tam se z toho dalo vytřískat hodně. Jako člověk, který miluje Hollywood jako takový (tj. jeho zázemí a historii), jsem byl neskutečně nadšen. Navíc jsou zde dvě geniální camea a Patrick Dempsey. Hororová atmosféra opět funguje dokonale, k čemuž jí pomáhá (stejně jako u předchozích dílů) i hudba Marca Beltramiho. Celá původní trilogie Vřískotů je naprosto parádní a jsem zvědav na čtyřku, která by mohla reflektovat slashery minulého desetiletí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Skladba "Red Right Hand" zazněla i v obou předchozích dílech (1996, 1997). (beyli)
  • Wes Craven natočil tři různé závěry filmu a neřekl obsazení, který z nich použije. (beyli)
  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2000 ve Westwoodu. (Varan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno