Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Vrah zanechal na místě činu už druhou fotografii." „Fajn, ještě deset a můžeme si vydat kalendář." A já musím opět po té dlouhé době, kdy jsem tenhle díl viděl a v rámci tehdejší trilogie mne příliš nenadchl, zvednout hodnocení. Ano, tematicky jde o pokračující kolovrátek - honičky + vraždy, ale film má rychlé tempo a napětím nešetří stejně jako mrtvolami. Po schodech nahoru a dolů, pády z výšky, nůž se míhá, zrcadlové skříně, knihovna s tajnými dveřmi, nezničitelný vrah. Když Sidney přichází ke svému domu postavenému ve studiu, objevil se náhle závan z Noční můry, až jsem čekal, zda se opět nevynoří Freddy. Takové zvláštní deja vu. Film ve filmu. Stejně jako ve dvojce i zde přijdou na přetřes třetí díly sérií. A kruh se samozřejmě uzavře....Nick Cave, Static - X, System of A Down..... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nechybělo moc a tenhle díl by ani nevznikl. Hercům se už do dalšího pokračování nechtělo, scenárista Williamson ztratil rovněž zájem a režisér Craven byl v rozpacích zda do natáčení jít či nejít a nakonec šel i se starou hereckou partou. A výsledek je zajímavý, i když je z něj trochu cítit jistá obehranost námětu, ale nový scenárista Ehren Kruger si to nechtěl připustit a nějaké nápady ještě přidal. Můžu prohlásit, že tenhle díl je lepší než poněkud unylá a korektní dvojka. Vesele se zde vraždí v nápaditém stylu, napětí nepolevuje a pointa není příliš snadno odhadnutelná. S výsledkem jsem byl spokojen a nebráním se případnému pokračování. 70% ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1063. hodnocený film: Další variace na příběh o vraždícím monstru, které je zahaleno pod rouškou hororové masky. Neve Campbell mi zůstane asi navždy spojena s rolí Sidney Prescottové, podobně tak zi zapamatuji i jiné role, například roli hloupého a mě nepříjemného policisty. Rozhodně tento díl série s ničím převratným nepřišel, a proto uděluji průměrné hodnocení 3*. Opravdu tak mohu doporučit jen těm, kteří by se necítili dobře, kdyby neviděli další díl ze série. 3* ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Ozaj sa mi to zdalo lepšie ako druhá časť. Táto trilógia vo mne zanechala dobré pocity a zvlášť táto posledná časť bola napínavejšia ako druhá. Vôbec nemám pocit, že by to malo byť sebaparodické alebo smiešne. Pár krát som sa pousmial ale v rámci kontextu to aj malo vyznieť ako vtip. Skrátka som veľmi prekvapený. 75% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád staršie filmy amerického režiséra Wesa Cravena. Rešpektujem ho ako významnú horrorovú veličinu. Ale toto sa mu teda vôbec nepodarilo. "Vreskot 3" je nudná, skoro až na dve hodiny natiahnutá, skomolenina teenagerskej vyvražďovačky a sebeparodickej komédie. Blbosť. No a aj vyziabnutá Courtney Cox a jej pomotaný partner David Arquette sa mi už zdali, mierne povedané, opozeraní. O tom dlho očakávanom vyvrcholení filmu sa nejdem radšej ani rozpisovať. Proste blbosť! ** ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Tržby v severoamerických kinech dosáhly 89,1 milionu amerických dolarů, v celosvětových souhrnně 161,8 mil. (NIRO)
  • Oproti 180 litrům v jedničce a 110 litrům ve dvojce se během tohoto filmu spotřebovalo jen 40 litrů umělé krve. (ČSFD)

Reklama

Reklama