Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Disk 

všechny recenze uživatele

Nedoceněný snímek. Tentokrát se pracuje s pravidly třetích dílů, případně závěrečných dílů. Navíc se to odehrává v Hollywoodu a tam se z toho dalo vytřískat hodně. Jako člověk, který miluje Hollywood jako takový (tj. jeho zázemí a historii), jsem byl neskutečně nadšen. Navíc jsou zde dvě geniální camea a Patrick Dempsey. Hororová atmosféra opět funguje dokonale, k čemuž jí pomáhá (stejně jako u předchozích dílů) i hudba Marca Beltramiho. Celá původní trilogie Vřískotů je naprosto parádní a jsem zvědav na čtyřku, která by mohla reflektovat slashery minulého desetiletí. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak strašně mě tahle ubohost nebavilo, že bylo nezbytně nutné sledovat ji 1.5 x rychleji. Bohužel to vůbec ničemu nepomohlo, ale alespoň to utrpení bylo kratší. Opravdu neuvěřitelná sračka. Dementně vystaveným dějem počínaje a sebrankou otravných herců končíce. Nemělo nejmenší smysl dělat ani druhý díl, který byl již extrémně vyčpělým a zbytečným recyklátem. Tohle posouvá hranice otravnosti a nevkusu na zcela novou úroveň. Extrémní exkrement. [0 %] ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem přemýšlela nad tím, co je pro tenhle díl typické a co jej odlišuje od ostatních, až jsem přišla na jedno... všechny 4 díly vlastně jedou v tom samém zaběhnutém schématu natolik, že je velmi obtížné je od sebe navzájem odlišit. Mnoho z vás by mohlo namítat, že takto je to u spousty vyvražďovacích sérií, a mohli byste mi jich z fleku vyjmenovat nejméně deset, ale nemůžu si pomoct... nikde mi to nevadí tolik, jako právě zde. Postavy, ačkoliv jsou skvěle herecky obsazené, prostě po čase začnou nudit a touha po nových tvářích je marná. To, že příběh je nekonečné omýlání toho samého, tomu rozhodně nepřidává. Inu, vyloženě jsem se nenudila, ale pocit deja vu byl natolik silný, že s hodnocením jít výše nemohu. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale trojka mi nepřijde o tolik horší, jako první dva díly. Opět tu máme trefné filmové hlášky, vrací se ty samé charaktery a děj se jakože uzavírá. Opět to není nic jiného než oddychový slasher, kterej se nebere vážně (i když možná o maličko víc jako předchozí dva díly). Nic světoborného, ale je to docela zábavné. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Je to určitě slabší než první dva díly, ale po letech jsem byl překvapen vysokou mírou nápaditosti a hravosti scénáře (v rámci žanru). Rozhodně by mě zajímalo, jestli se scénárista náhodou neinspiroval pokračováním knižního Psycha od Roberta Blocha (které nemá s filmem Psycho II prakticky nic společného) a kde se děj také přesouvá do Hollywoodu na natáčení filmu podle "skutečných událostí". O totožnosti vraha nemluvě. 70% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Natáčelo se od 6. července do 29. září 1999 a v lednu 2000 v Kalifornii. (Varan)
  • Premiéra filmu měla být původně 10. prosince 1999. Uvedení však bylo odloženo na 4. únor 2000. (beyli)

Reklama

Reklama