Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Hismael

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování stylem připomíná Columba ještě víc než druhý díl. Opět dost zahleděné do sebe, stejně příběhově nevěrohodné jako dvojka a spíš se z toho stává taková temnější občas zábavná detektivka, která se nechce brát moc vážně. Film obsahuje klasické “lekací“ scény, překážky připravené na vhození do schodiště proti vrahovi a podobně. Vrah je stále extrémně schopný a dokáže předvídat všechna rozhodnutí obětí a čekat na místech kam oběti utečou, spadnou atd. Komentář píšu v době kdy je na světě už čtvrtý díl a jen doufám, že Sidney neměla šílenou babičku, která se taky rozhodla vraždit. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Série Scream se vždy snažila být v rámci Slasherů nápaditá, originální a nadsazená. Je pravda že zpočátku film híří jedním nápadem za druhým a ta signalizovaná scénaristická nádstavba je znát:( Patricka Dempseyho jsem tipoval na vraha hned zpočátku, byl krajně nesympatický, jenže jsem se opět spálil, prostě Scream umí překvapit. Nicméně abych to uzavřel, Trojka je skutečně s trilogie jasně nejslabší a hodně působí jakýmsi přilepeným dojmem. Neúčast scénaristy prvních dílů je prostě znát. 45% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád staršie filmy amerického režiséra Wesa Cravena. Rešpektujem ho ako významnú horrorovú veličinu. Ale toto sa mu teda vôbec nepodarilo. "Vreskot 3" je nudná, skoro až na dve hodiny natiahnutá, skomolenina teenagerskej vyvražďovačky a sebeparodickej komédie. Blbosť. No a aj vyziabnutá Courtney Cox a jej pomotaný partner David Arquette sa mi už zdali, mierne povedané, opozeraní. O tom dlho očakávanom vyvrcholení filmu sa nejdem radšej ani rozpisovať. Proste blbosť! ** ()

ladylucifer 

všechny recenze uživatele

Původně svěží a zábavný horor zdegeneroval v nijaké cosi, které neví, jestli se má brát smrtelně vážně nebo se raději sebeparodovat a přejít na lehčí notu. Výsledek je takřka nekoukatelný. Zcela vážné momenty jsou prokládány scénami, které jakoby se nevešly do Scary movie, ale přesto je někomu bylo líto nepoužít. Jednu hvězdičku dávám z nostalgie a za cameo Carrie Fisher. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Je to určitě slabší než první dva díly, ale po letech jsem byl překvapen vysokou mírou nápaditosti a hravosti scénáře (v rámci žanru). Rozhodně by mě zajímalo, jestli se scénárista náhodou neinspiroval pokračováním knižního Psycha od Roberta Blocha (které nemá s filmem Psycho II prakticky nic společného) a kde se děj také přesouvá do Hollywoodu na natáčení filmu podle "skutečných událostí". O totožnosti vraha nemluvě. 70% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Žádný novinář nesměl vidět film dříve, než dva dny před oficiální premiérou. (ČSFD)
  • David Arquette (Dewey Riley) a Courteney Cox (Gale Weathers) zkrátili své líbánky na Bahamách, aby mohli začít s natáčením tohoto filmu (a v titulcích si Cox rozšířila příjmení o Arquette). (newpage)

Reklama

Reklama