Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nechybělo moc a tenhle díl by ani nevznikl. Hercům se už do dalšího pokračování nechtělo, scenárista Williamson ztratil rovněž zájem a režisér Craven byl v rozpacích zda do natáčení jít či nejít a nakonec šel i se starou hereckou partou. A výsledek je zajímavý, i když je z něj trochu cítit jistá obehranost námětu, ale nový scenárista Ehren Kruger si to nechtěl připustit a nějaké nápady ještě přidal. Můžu prohlásit, že tenhle díl je lepší než poněkud unylá a korektní dvojka. Vesele se zde vraždí v nápaditém stylu, napětí nepolevuje a pointa není příliš snadno odhadnutelná. S výsledkem jsem byl spokojen a nebráním se případnému pokračování. 70% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Možná jsem blázen, ale přehnané lekačky, parodování sama sebe a naprosto stupidně vysvětlené motivace vraha na mě působily i potřetí. Každý díl Vřískotu měl něco do sebe. Byl o něčem jiném a i v tomhle dílu vidím originalitu. Dokonce víc než ve dvojce. Všechna ta záměrná hloupost a schematičnost mě prostě baví. Ale nehraju si na logické důvody - tohle je prostě guilty pleasure. ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Už viem, čo ma na Wesovi vždy škrelo. Neschopnosť ísť do toho na plné gule. Tá jeho mánia skrývať sa za parodické postupy, nezáväzne zabávať za každú cenu, tie jeho večné pop-kultúrne odkazy a citácie, ktoré nás majú uistiť, že tvorca ani sám seba ani žáner neberie príliš vážne. Paródia je však dobrá iba vtedy, keď nepodlezie kvalitu parodovaného originálu. Ale to by sme chceli od Wesa asi veľa... A tam, kde neparoduje, ale skúša ísť viacmenej na plný plyn /zo starších kúskov trebárs Hills Have Eyes - a z nových Nočný let/ po dobrom rozbehu rozbredne do zlátaniny, až vás fackuje /a fuckuje/ hanba. Výnimka, v podobe kotolníka Fredyho , iba potvrdzuje pravidlo. Konečne sa dostávam k Vreskotu. Jednotka je paródiou, ktorá síce parodované predlohy/ slávne slashery 70. a 80. rokov/ nepredčí, ale prinajmenšom sa k nim približuje, s výnimkou obvykle spraseného záveru. Ale v dvojke nás už opäť nespútane obhadzuje popcornom a oblieva teplou a vyprchanou colou, aby nás v trojke zmienenou zmeskou doslova ogrcal. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keďže na to všetci po premiére nadávali, nečakal som od tretej časti kultovej série žiadne zázraky. Popravde to bolo dobre, pretože som bol nakoniec celkom príjemne prekvapený. Vreskot nie je séria, ktorej kvalita ďalšej časti je pre mňa nejak významná, takže aj slušný priemer dočasne uzavretej série ma uspokojí. Funguje to v podstate rovnako, ako prvé dve časti, len to už nedokáže diváka natoľko vtiahnuť, nie je to dostatočne sugestívne. Cravenova zručnosť je ale natoľko silná, že dokáže vystrašiť aj tretí krát tým istým. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Vrah zanechal na místě činu už druhou fotografii." „Fajn, ještě deset a můžeme si vydat kalendář." A já musím opět po té dlouhé době, kdy jsem tenhle díl viděl a v rámci tehdejší trilogie mne příliš nenadchl, zvednout hodnocení. Ano, tematicky jde o pokračující kolovrátek - honičky + vraždy, ale film má rychlé tempo a napětím nešetří stejně jako mrtvolami. Po schodech nahoru a dolů, pády z výšky, nůž se míhá, zrcadlové skříně, knihovna s tajnými dveřmi, nezničitelný vrah. Když Sidney přichází ke svému domu postavenému ve studiu, objevil se náhle závan z Noční můry, až jsem čekal, zda se opět nevynoří Freddy. Takové zvláštní deja vu. Film ve filmu. Stejně jako ve dvojce i zde přijdou na přetřes třetí díly sérií. A kruh se samozřejmě uzavře....Nick Cave, Static - X, System of A Down..... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Když Riley (David Arquette) vystřelí po zabijákovi v masce, aby zachránil Gale (Courteney Cox), tak jej zásahy odmrští na stojící auto dvakrát po sobě. (Duoscop)

Reklama

Reklama