Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ono to s touhle sérií šlo z kopce dolů do sraček vlastně již od prvního dílu. Vůbec nijak mě nepřekvapuje, že tenhle je o dost horší než předcházející a o něco lepší než následující. Krásná přímá souměrná tendece od lehkého nadprůměru (první Vřískot) k čistému odpadu (čtvrtý Vřískot). Trojka již dost často překračuje hranici trapnosti. Mordy nic moc. Corteney Cox tady vypadá hrozně. Takhle nějak si představuji, že bude vypadat smrt. Dvojitá Gale je nejnepříjemnější částí filmu. Jediný světlý a velmi potěšující okamžik filmu je, když se objeví Heather Matarazzo v roli Randyho sestry. Já tu holku miluju. A cameo Carrie Fisher taky ujde. Jinak nuda, šeď, žádné překvápko, klišé a neúměrně dlouhá stopáž. Poslední dvě věty komentáře uživatele Nick Tow to celé vystihují naprosto trefně a přesně. Jen bych to doplnil, že ve čtyřce se na nás Wes již doslova vysral. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nech je to akokoľvek blbé bavilo ma to. Je tu návrat jak tvorcov, tak hercov a v tom je sila tohto filmu. Bavil ma príbeh, parodovanie predošlých dielov, "návrat" Randyho a jeho pravidla, Carrie Fisher a Star Wars, úderná úvodná scéna, herci, ktorí hrajú pôvodné postavy a samozrejme rozuzlenie, ktoré znova nemá chybu. 80% - 4* ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Přikláním se k uživateli Tosim, že jsou všechny 3 filmy stejně dobré! .... Já jsem se totiž konečně až teď (2007) odhodlal pustit si tyto horory, které jsem viděl už mnohokrát parodované (např. Scary movie; Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.; ...). Skoukl jsem všechny 3 (v CZdub) za sebou v jeden den - a je to pro mě prostě jedna velká "hororová trilogie :-)", u které si zaslouží všechny díly stejný kus dortu! :o) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marco Beltrami: 1. What If ,2. Wait and Bleed ,3. Suffocate ,4. Spiders ,5. Automatic ,6. Fall ,7. Time Bomb ,8. Tyler's Song ,9. So Real ,10. Crowded Elevator ,11. Debonaire ,12. Sunburn ,13. Get on, Get Off ,14. Wanna Be Martyr ,15. Dissention ,16. Crawl ,17. Click Click ,18. Is This the End ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Je to určitě slabší než první dva díly, ale po letech jsem byl překvapen vysokou mírou nápaditosti a hravosti scénáře (v rámci žanru). Rozhodně by mě zajímalo, jestli se scénárista náhodou neinspiroval pokračováním knižního Psycha od Roberta Blocha (které nemá s filmem Psycho II prakticky nic společného) a kde se děj také přesouvá do Hollywoodu na natáčení filmu podle "skutečných událostí". O totožnosti vraha nemluvě. 70% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Z dialogů lze vydedukovat, že děj snímku se odehrává čtyři roky po událostech prvního dílu. Stejný byl i časový odstup mezi uvedením filmů. (Chipsonator)

Reklama

Reklama