Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ono to s touhle sérií šlo z kopce dolů do sraček vlastně již od prvního dílu. Vůbec nijak mě nepřekvapuje, že tenhle je o dost horší než předcházející a o něco lepší než následující. Krásná přímá souměrná tendece od lehkého nadprůměru (první Vřískot) k čistému odpadu (čtvrtý Vřískot). Trojka již dost často překračuje hranici trapnosti. Mordy nic moc. Corteney Cox tady vypadá hrozně. Takhle nějak si představuji, že bude vypadat smrt. Dvojitá Gale je nejnepříjemnější částí filmu. Jediný světlý a velmi potěšující okamžik filmu je, když se objeví Heather Matarazzo v roli Randyho sestry. Já tu holku miluju. A cameo Carrie Fisher taky ujde. Jinak nuda, šeď, žádné překvápko, klišé a neúměrně dlouhá stopáž. Poslední dvě věty komentáře uživatele Nick Tow to celé vystihují naprosto trefně a přesně. Jen bych to doplnil, že ve čtyřce se na nás Wes již doslova vysral. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejhorší ze všech tří dílů a to nejen kvůli tomu že se pořád opakuje stejnej příběh, kterej už ve druhým díle nebyl nic moc a opakoval totéž co bylo v jeničce a tohle vlastně opakuje oba dva díly a zase jako v minulých dílech je i stejně stupidní pointa zabijení, která se svojí stupiditou podrala na úplný dno, ale to jsem čekal. Co se týče herců, tak jsou zase stejný a to je celekm potěšující, že zůstali, ale tady mi nepřišli moc přesvědčivý a většinou se tam moc neukazovali, až spíš ke konci. Za to ale to zabíjení je dobrý a občas jsou tam i slušný lekačky,ale to oprvadu jen málokdy a taky jsem se u toho moc nenudil, což se dá hodnotit kladně, ale lepší než 3* to nebudou ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Snaha vystískať s tejto série čo najviac dopadla strašne úboho. Trojka je maximálny zabiják ale nie tak že by vás vystrašil skôr si v každej druhej scéne budete hovoriť WTF??? Craven natáča stále rovnako a v scénach ako ateliéry sa mu to vyplatí ale inak je to ubohosť, či už po hereckej, scénaristickej aj režisérskej stránke. Postavy sú rovnaké a ďalší vývoj nehľadajte. Dôležité je že všetky sa chovajú iracionálne. Keď som dopozeral dvojku napadlo ma že v trojke to bude nejaký rodiný člen a samozrejme to bol Sidneyin brat. Síce som nevedel kto to bude ale finále ma skôr rozosmialo ako šokovalo. Úplne vážne všetci vrahovia vyzerajú ako tupci. TO znamená že finále vá skôr rozosmeje ako vystraší a to už nie je v poriadku a celkovo pozerať sa dve hodiny na to isté , na ten istý štýl pátrania hlavných postáv a celkovo je už únavné a hlúpe. Ale celkovo ma potešila rolička Poseyovej ktorá je vtipná, Smith a Mewes ako Jay and Silent Bob ktorých scéna je super, tiež Carrie fisherová, kde sa neodpustilo trocha si kopnúť do star wars no a nakoniec malý štek mŕtvého Kennedyho ktorého rozbor scény bol opäť skvelý a mal niečo do seba. No a tá druhá za to že som to dopozeral a predsa len Craven mal svoje momenty aj v tomto filme. Najslabší aj najhlúpejší diel. A ja len dúfam že to s tou 4 nemyslia vážne. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád staršie filmy amerického režiséra Wesa Cravena. Rešpektujem ho ako významnú horrorovú veličinu. Ale toto sa mu teda vôbec nepodarilo. "Vreskot 3" je nudná, skoro až na dve hodiny natiahnutá, skomolenina teenagerskej vyvražďovačky a sebeparodickej komédie. Blbosť. No a aj vyziabnutá Courtney Cox a jej pomotaný partner David Arquette sa mi už zdali, mierne povedané, opozeraní. O tom dlho očakávanom vyvrcholení filmu sa nejdem radšej ani rozpisovať. Proste blbosť! ** ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět skvělé pokračování. Zde funguje téměř vše co fungovalo ve dvojce. Skvělé napětí, atmosféra, napínavost, lekací scény, krvavost, neznámý vrah v masce, skvělé herecké obsazení, které opět excelovalo. Hudba stejně dobrá jako vždy. Úplně se to nemůže vyrovnat dvojce, přeci jenom některé věci jsou ve filmu už vyčerpané, ale téměř bych to k dvojce přiřadil. Hodnotím na 96% = ***** ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2000 ve Westwoodu. (Varan)
  • Když Riley (David Arquette) vystřelí po zabijákovi v masce, aby zachránil Gale (Courteney Cox), tak jej zásahy odmrští na stojící auto dvakrát po sobě. (Duoscop)
  • David Arquette (Dewey Riley) a Courteney Cox (Gale Weathers) zkrátili své líbánky na Bahamách, aby mohli začít s natáčením tohoto filmu (a v titulcích si Cox rozšířila příjmení o Arquette). (newpage)

Reklama

Reklama