Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co je nového? Jak se máš? Jak chceš umřít?" Někoho by podobné telefonáty naštvaly, jiný by volal policii, ale Sidney ty stále se opakující otázky už trochu nudí. Já jsem, k mé velké spokojenosti, obdržel další školení, tentokrát z hororové trilogie, takže už vím, že: 1. vrah bude nadčlověk, 2. kdokoli, i hlavní postava, může zemřít, 3. minulost se vrátí. Na všechny hororové zákonitosti zákonitě dojde a jelikož tomu tradičně nechybí nadhled, tak já si dovolím být vcelku spokojen. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keďže na to všetci po premiére nadávali, nečakal som od tretej časti kultovej série žiadne zázraky. Popravde to bolo dobre, pretože som bol nakoniec celkom príjemne prekvapený. Vreskot nie je séria, ktorej kvalita ďalšej časti je pre mňa nejak významná, takže aj slušný priemer dočasne uzavretej série ma uspokojí. Funguje to v podstate rovnako, ako prvé dve časti, len to už nedokáže diváka natoľko vtiahnuť, nie je to dostatočne sugestívne. Cravenova zručnosť je ale natoľko silná, že dokáže vystrašiť aj tretí krát tým istým. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejhorší ze všech tří dílů a to nejen kvůli tomu že se pořád opakuje stejnej příběh, kterej už ve druhým díle nebyl nic moc a opakoval totéž co bylo v jeničce a tohle vlastně opakuje oba dva díly a zase jako v minulých dílech je i stejně stupidní pointa zabijení, která se svojí stupiditou podrala na úplný dno, ale to jsem čekal. Co se týče herců, tak jsou zase stejný a to je celekm potěšující, že zůstali, ale tady mi nepřišli moc přesvědčivý a většinou se tam moc neukazovali, až spíš ke konci. Za to ale to zabíjení je dobrý a občas jsou tam i slušný lekačky,ale to oprvadu jen málokdy a taky jsem se u toho moc nenudil, což se dá hodnotit kladně, ale lepší než 3* to nebudou ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Ozaj sa mi to zdalo lepšie ako druhá časť. Táto trilógia vo mne zanechala dobré pocity a zvlášť táto posledná časť bola napínavejšia ako druhá. Vôbec nemám pocit, že by to malo byť sebaparodické alebo smiešne. Pár krát som sa pousmial ale v rámci kontextu to aj malo vyznieť ako vtip. Skrátka som veľmi prekvapený. 75% ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1063. hodnocený film: Další variace na příběh o vraždícím monstru, které je zahaleno pod rouškou hororové masky. Neve Campbell mi zůstane asi navždy spojena s rolí Sidney Prescottové, podobně tak zi zapamatuji i jiné role, například roli hloupého a mě nepříjemného policisty. Rozhodně tento díl série s ničím převratným nepřišel, a proto uděluji průměrné hodnocení 3*. Opravdu tak mohu doporučit jen těm, kteří by se necítili dobře, kdyby neviděli další díl ze série. 3* ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Wes Craven natočil tři různé závěry filmu a neřekl obsazení, který z nich použije. (beyli)
  • V domě, kde bylo natočeno vyvrcholení filmu, byl natočen také horor Halloween: H20 (1998). (beyli)
  • Premiéra filmu měla být původně 10. prosince 1999. Uvedení však bylo odloženo na 4. únor 2000. (beyli)

Reklama

Reklama