Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1063. hodnocený film: Další variace na příběh o vraždícím monstru, které je zahaleno pod rouškou hororové masky. Neve Campbell mi zůstane asi navždy spojena s rolí Sidney Prescottové, podobně tak zi zapamatuji i jiné role, například roli hloupého a mě nepříjemného policisty. Rozhodně tento díl série s ničím převratným nepřišel, a proto uděluji průměrné hodnocení 3*. Opravdu tak mohu doporučit jen těm, kteří by se necítili dobře, kdyby neviděli další díl ze série. 3* ()

Hismael

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování stylem připomíná Columba ještě víc než druhý díl. Opět dost zahleděné do sebe, stejně příběhově nevěrohodné jako dvojka a spíš se z toho stává taková temnější občas zábavná detektivka, která se nechce brát moc vážně. Film obsahuje klasické “lekací“ scény, překážky připravené na vhození do schodiště proti vrahovi a podobně. Vrah je stále extrémně schopný a dokáže předvídat všechna rozhodnutí obětí a čekat na místech kam oběti utečou, spadnou atd. Komentář píšu v době kdy je na světě už čtvrtý díl a jen doufám, že Sidney neměla šílenou babičku, která se taky rozhodla vraždit. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Je to určitě slabší než první dva díly, ale po letech jsem byl překvapen vysokou mírou nápaditosti a hravosti scénáře (v rámci žanru). Rozhodně by mě zajímalo, jestli se scénárista náhodou neinspiroval pokračováním knižního Psycha od Roberta Blocha (které nemá s filmem Psycho II prakticky nic společného) a kde se děj také přesouvá do Hollywoodu na natáčení filmu podle "skutečných událostí". O totožnosti vraha nemluvě. 70% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nechybělo moc a tenhle díl by ani nevznikl. Hercům se už do dalšího pokračování nechtělo, scenárista Williamson ztratil rovněž zájem a režisér Craven byl v rozpacích zda do natáčení jít či nejít a nakonec šel i se starou hereckou partou. A výsledek je zajímavý, i když je z něj trochu cítit jistá obehranost námětu, ale nový scenárista Ehren Kruger si to nechtěl připustit a nějaké nápady ještě přidal. Můžu prohlásit, že tenhle díl je lepší než poněkud unylá a korektní dvojka. Vesele se zde vraždí v nápaditém stylu, napětí nepolevuje a pointa není příliš snadno odhadnutelná. S výsledkem jsem byl spokojen a nebráním se případnému pokračování. 70% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Záverečné odhalenie (najhorší vrah z celej ságy), snové pasáže, i presun do Hollywoodu vedú k tomu, že trojka z celej ságy vytŕča. Pritom nápad zasadiť film do prostredia nakrúcania ďalšieho dielu Stab bol skvelý (najmä duo Gale a filmová Gale), ale Williamson dobre vedel, prečo preferoval nakrúcanie v malom meste a nie v Hollywoode. Je tu množstvo aj prvoplánového humoru (Jay a Bob, Carrie Fischer), celé je to ešte viac komédiou ako predošlé diely, ale stále to šľape, i keď ide zrejme o najhorší diel. Najlepšia scéna je jednoznačne cameo Randyho. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

Reklama

Reklama