Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nech je to akokoľvek blbé bavilo ma to. Je tu návrat jak tvorcov, tak hercov a v tom je sila tohto filmu. Bavil ma príbeh, parodovanie predošlých dielov, "návrat" Randyho a jeho pravidla, Carrie Fisher a Star Wars, úderná úvodná scéna, herci, ktorí hrajú pôvodné postavy a samozrejme rozuzlenie, ktoré znova nemá chybu. 80% - 4* ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Snaha vystískať s tejto série čo najviac dopadla strašne úboho. Trojka je maximálny zabiják ale nie tak že by vás vystrašil skôr si v každej druhej scéne budete hovoriť WTF??? Craven natáča stále rovnako a v scénach ako ateliéry sa mu to vyplatí ale inak je to ubohosť, či už po hereckej, scénaristickej aj režisérskej stránke. Postavy sú rovnaké a ďalší vývoj nehľadajte. Dôležité je že všetky sa chovajú iracionálne. Keď som dopozeral dvojku napadlo ma že v trojke to bude nejaký rodiný člen a samozrejme to bol Sidneyin brat. Síce som nevedel kto to bude ale finále ma skôr rozosmialo ako šokovalo. Úplne vážne všetci vrahovia vyzerajú ako tupci. TO znamená že finále vá skôr rozosmeje ako vystraší a to už nie je v poriadku a celkovo pozerať sa dve hodiny na to isté , na ten istý štýl pátrania hlavných postáv a celkovo je už únavné a hlúpe. Ale celkovo ma potešila rolička Poseyovej ktorá je vtipná, Smith a Mewes ako Jay and Silent Bob ktorých scéna je super, tiež Carrie fisherová, kde sa neodpustilo trocha si kopnúť do star wars no a nakoniec malý štek mŕtvého Kennedyho ktorého rozbor scény bol opäť skvelý a mal niečo do seba. No a tá druhá za to že som to dopozeral a predsa len Craven mal svoje momenty aj v tomto filme. Najslabší aj najhlúpejší diel. A ja len dúfam že to s tou 4 nemyslia vážne. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Kdo vydrží vřískat do závěrečných titulků??? Scénář : Kevin Williamson. Kamera : Peter Deming. Hudba : Marco Beltrami - Producenti alba : Incubus, Slipknot, Joe Barresi, Terry Date, Sully Erna, GGGarth, Steve Haigler, Scott Litt, Sylvia Massy, Rick Rubin, John Kurzweg, Ulrich Wild, Malcolm Springer, Powerman 5000, Sevendust, Ross Robinson, John Travis, System Of A Down, Josh Abraham, Joel Mark, Orgy, Ear2000, Ed Gerrard, Staind, Mudrock, Edsel Dope, Wayne Static a Randy Spendlove. Ve filmu třeba zazní - Incubus - Crowded Elevator http://www.youtube.com/watch?v=CH_UOabuW1c CHYBA VE FILMU - V druhém díle Riley kulhá a má téměř nepohyblivou pravou ruku. Ve třetím díle nejen že téměř nekulhá, ale v některých scénách úplně v pohodě pravou ruku používá. CITÁT - Dwight " Dewey " Riley ( David Arquette ) - Dej pozor, Sid. Randy říkal, že vrah je nadčlověk....... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kdo si hraje, nezlobí. A Craven s Krugerem připomínají dva haranty na písečku, co se perou o hordu angličáků. Podle toho taky vypadá završení téhle trilogie. Návrat všech hlavních postav (i ten mrtvý Randy se dostaví) neznamená nutně kvalitu, jen nutný dojezd. Courteney Cock cestou ztratila sex appeal, takže musely nastoupit blondýny s velkýma a dobře nasvícenýma kozama. Nesmí chybět několik cameo rolí, aby se divák zasmál (Mlčenlivej Bob a vrásčitá Leia ze SW). Plus holly-shit-woodské prostředí coby bezedná studna odkazů pro fanoušky nejen hororu. A samozřejmě vraždy, nejlépe dvoucifernýho čísla, aby ten závěr byl jakože nejdrsnější. Ale neni. Proč? Protože ztratil dravost, ztratil nadhled, ztratil moment překvapení... ztratil prostě Williamsona. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Sofistikovaná hra tvůrců s hororovým žánrem se dotkla kdečeho, od bulvární novinařiny a pokleslé literatury „faktu“ (kniha Vraždy ve Woodsboro) přes divadlo (finále dvojky) až po hollywoodský zvyk rozmělnit téma v nekonečné řadě pokračování. Rozuzlení závěru trilogie je scénáristicky křečovitě chtěné, N.Campbellovou už to evidentně příliš nebavilo, a tak do popředí vystupují Gale s Deweyem a celou sérii Vřískot lze s pobavením sledovat mimo jiné jako jejich postupnou love story. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • V domě, kde bylo natočeno vyvrcholení filmu, byl natočen také horor Halloween: H20 (1998). (beyli)
  • Premiéra filmu měla být původně 10. prosince 1999. Uvedení však bylo odloženo na 4. únor 2000. (beyli)

Reklama

Reklama