Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ne, tak ani Vřískot 3 nezvýšil kvalitu této horové trilogie, která je lehce průměrná. Tentokrát se nedočkáme ničeho nového. Je to spíš, jakoby se zkloubili dva přechozí díly a vytvořili jeden trapný celek. To poskakování od jednoho ke druhému podezřelému mně opravdu silně nebavilo. Jako by si tvůrci této slataniny řekli: Byl jeden podezřelý. Šup a jdeme se za ním podívat. Udělali jsme chybu, ten vraždy nespáchl. Teď tam dáme nějakou tu vraždu, která bude spravně thrillerová (ne, nebyla ani jedna nijak napínavá a strašidelná). Potom přejdeme k dalšímu podezřelému a tak dále a tak dále, až se nakonec dostaneme k tomu právému vrahovi. Nuda nehorázná!!! Ale docela dobré bylo, že jsem vážně nevěděl, kdo je vrah a s netrpělivostí jsem vyčkával, kdo to zase bude a kdo mně bude šokovat. Courteney Coxová už není tak sexy jako byla v přechozích dílech. Nejspíš ty vlasy. A potěší určitě menší role Lance Henriksena. Jinak kde nic, tu nic! Jediné snad pozitivní bylo prostředí Hollywoodu. Jediné co by zbývá po příšerné trojce je, doufat, že žádné další pokračování nevznikne, protože to bych asi už nerozdýchal. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak strašně mě tahle ubohost nebavilo, že bylo nezbytně nutné sledovat ji 1.5 x rychleji. Bohužel to vůbec ničemu nepomohlo, ale alespoň to utrpení bylo kratší. Opravdu neuvěřitelná sračka. Dementně vystaveným dějem počínaje a sebrankou otravných herců končíce. Nemělo nejmenší smysl dělat ani druhý díl, který byl již extrémně vyčpělým a zbytečným recyklátem. Tohle posouvá hranice otravnosti a nevkusu na zcela novou úroveň. Extrémní exkrement. [0 %] ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co je nového? Jak se máš? Jak chceš umřít?" Někoho by podobné telefonáty naštvaly, jiný by volal policii, ale Sidney ty stále se opakující otázky už trochu nudí. Já jsem, k mé velké spokojenosti, obdržel další školení, tentokrát z hororové trilogie, takže už vím, že: 1. vrah bude nadčlověk, 2. kdokoli, i hlavní postava, může zemřít, 3. minulost se vrátí. Na všechny hororové zákonitosti zákonitě dojde a jelikož tomu tradičně nechybí nadhled, tak já si dovolím být vcelku spokojen. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marco Beltrami: 1. What If ,2. Wait and Bleed ,3. Suffocate ,4. Spiders ,5. Automatic ,6. Fall ,7. Time Bomb ,8. Tyler's Song ,9. So Real ,10. Crowded Elevator ,11. Debonaire ,12. Sunburn ,13. Get on, Get Off ,14. Wanna Be Martyr ,15. Dissention ,16. Crawl ,17. Click Click ,18. Is This the End ()

Hismael

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování stylem připomíná Columba ještě víc než druhý díl. Opět dost zahleděné do sebe, stejně příběhově nevěrohodné jako dvojka a spíš se z toho stává taková temnější občas zábavná detektivka, která se nechce brát moc vážně. Film obsahuje klasické “lekací“ scény, překážky připravené na vhození do schodiště proti vrahovi a podobně. Vrah je stále extrémně schopný a dokáže předvídat všechna rozhodnutí obětí a čekat na místech kam oběti utečou, spadnou atd. Komentář píšu v době kdy je na světě už čtvrtý díl a jen doufám, že Sidney neměla šílenou babičku, která se taky rozhodla vraždit. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Když Riley (David Arquette) vystřelí po zabijákovi v masce, aby zachránil Gale (Courteney Cox), tak jej zásahy odmrští na stojící auto dvakrát po sobě. (Duoscop)
  • Nikdy neproběhla testovací projekce a ty interní byly velmi omezené, takže někteří herci viděli film poprvé na jeho oficiální premiéře. Studio se totiž bálo vyzrazení děje. (ČSFD)

Reklama

Reklama