Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejhorší ze všech tří dílů a to nejen kvůli tomu že se pořád opakuje stejnej příběh, kterej už ve druhým díle nebyl nic moc a opakoval totéž co bylo v jeničce a tohle vlastně opakuje oba dva díly a zase jako v minulých dílech je i stejně stupidní pointa zabijení, která se svojí stupiditou podrala na úplný dno, ale to jsem čekal. Co se týče herců, tak jsou zase stejný a to je celekm potěšující, že zůstali, ale tady mi nepřišli moc přesvědčivý a většinou se tam moc neukazovali, až spíš ke konci. Za to ale to zabíjení je dobrý a občas jsou tam i slušný lekačky,ale to oprvadu jen málokdy a taky jsem se u toho moc nenudil, což se dá hodnotit kladně, ale lepší než 3* to nebudou ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kdo si hraje, nezlobí. A Craven s Krugerem připomínají dva haranty na písečku, co se perou o hordu angličáků. Podle toho taky vypadá završení téhle trilogie. Návrat všech hlavních postav (i ten mrtvý Randy se dostaví) neznamená nutně kvalitu, jen nutný dojezd. Courteney Cock cestou ztratila sex appeal, takže musely nastoupit blondýny s velkýma a dobře nasvícenýma kozama. Nesmí chybět několik cameo rolí, aby se divák zasmál (Mlčenlivej Bob a vrásčitá Leia ze SW). Plus holly-shit-woodské prostředí coby bezedná studna odkazů pro fanoušky nejen hororu. A samozřejmě vraždy, nejlépe dvoucifernýho čísla, aby ten závěr byl jakože nejdrsnější. Ale neni. Proč? Protože ztratil dravost, ztratil nadhled, ztratil moment překvapení... ztratil prostě Williamsona. ()

Reklama

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Je to přesně včera, co jsem dal "odpad!" poctivému akčnímu béčku za to, že bylo neuvěřitelně blbé. To jsem ale ještě netušil, že hned den na to uvidím něco ještě daleko ohavnějšího a nicotnějšího. Tohle bych od Cravena jako režiséra nikdy nečekal, od této chvíle ho absolutně přestávám respektovat. Z tohoto filmu, jestli se to tak dá nazvat, jsem si odnesl, kromě znechucení, názor, že nejhorší není snažit se něco vytvořit, co se ale nakonec nepovede a skončí ve sračkách. Nejhorší je jít natočit něco, o čem už předem víte, že to bude sračka, která ale vydělá na svém vydobytém jménu a na teenagerech, kteří si ten film koupí nebo na něj půjdou do kina. Nejhorší je natočit odpad jen pro peníze. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marco Beltrami: 1. What If ,2. Wait and Bleed ,3. Suffocate ,4. Spiders ,5. Automatic ,6. Fall ,7. Time Bomb ,8. Tyler's Song ,9. So Real ,10. Crowded Elevator ,11. Debonaire ,12. Sunburn ,13. Get on, Get Off ,14. Wanna Be Martyr ,15. Dissention ,16. Crawl ,17. Click Click ,18. Is This the End ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Velký krok zpět. Nebál bych se to označit dokonce za dva kroky zpět. Snad za to může nepříliš atraktivní prostředí, kde se to povětšinou odehrává (ne, mé definice atraktivního prostředí skutečně "filmové studio" neobsahuje), snad zbytečná překombinovanost finále a motivace Romana Bridgera (devět zářezů na pažbě - pardon, na střence). Zaplaťpánbůh za parodické odkazy na předchozí díly, honičku ve studiovém domě Sidney Prescottové a camea Randyho Meekse a Carrie Fisherové ("Měla jsem hrát princeznu Leiu. Nakonec to dostala ta, která spala s Georgem Lucasem.") Ale ten duch Sidneyiny matky? To jako bylo co? Chyběla zkrátka atmosféra - ne ta kasicky hororová, tu Vřískot neměl prakticky nikdy, ale ta "vřískotová", která Vřískot dělala Vřískotem. Chvílemi jsem totiž měl pocit, že se dívám na Stab 3, ne na Scream 3. Na druhou stranu, jenom 52 %? To se zase běžte vycpat. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Zelený oblek, který nosí Jennifer Jolie (Parker Posey), nosila i Gale Weathers (Courteney Cox) v původním filmu Vřískot (1996). Je to však replika, protože všechny obleky byly po dotočení první části zničeny. (newpage)

Reklama

Reklama