Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Scream 3 je najhorsi diel kultovej serie od Wesa Cravena. Zaporaci bez akejkolvek charizmy a dejova linia bola predvidatelna, pocas prvych 20 - 25 minut som vedel, kto je vrah. Atmosfera sa nekonala, scenar bol zosmolichany asi za 3 minuty, ked si scenarista potreboval odskocit na malu potrebu. Ani ten jeden vybuch to nezachranil od 30 % ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1063. hodnocený film: Další variace na příběh o vraždícím monstru, které je zahaleno pod rouškou hororové masky. Neve Campbell mi zůstane asi navždy spojena s rolí Sidney Prescottové, podobně tak zi zapamatuji i jiné role, například roli hloupého a mě nepříjemného policisty. Rozhodně tento díl série s ničím převratným nepřišel, a proto uděluji průměrné hodnocení 3*. Opravdu tak mohu doporučit jen těm, kteří by se necítili dobře, kdyby neviděli další díl ze série. 3* ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Když se začne Vřískat potřetí je zle. Úvodní scéna nedosahuje ani kvalit dvojky natož jedničky. Vrahovi Ghostface prostě došla šťáva a i kreativita. Místy je až příliš neohrabaný a to je někdy až trapné. Zápletka se točí opět okolo natáčení filmu ve filmu. A tak film Ostří podle příběhu Sid kopíruje děje z jejího příběhu. Dokud někdo nezačne vraždit samotné herce přesně podle postupu ze scénáře. Ve Scream 3 jako v jediném pokračování v sérii hra na vraha prostě nefunguje. V předchozích dílech, to zkrátka byl člověk, který byl v dění pořad. Snad nebude příliš velký spoiler, když řeknu, že tentokrát je to opravdu člověk, který se na scéně objeví 2-3krát. Ve dvojce byla dobře zakomponována inovace, natáčení obětí. Do třetice přichází Ghostface s měničem hlasu. A já se ptám, vážně? Trojka ač se snaží, tak atmosféru nebuduje a ve výsledku je to pouze vyždímané ovoce přechozích dílů. A nespraví to ani zpětná vazba na jedničku. (68 %) ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Nedoceněný snímek. Tentokrát se pracuje s pravidly třetích dílů, případně závěrečných dílů. Navíc se to odehrává v Hollywoodu a tam se z toho dalo vytřískat hodně. Jako člověk, který miluje Hollywood jako takový (tj. jeho zázemí a historii), jsem byl neskutečně nadšen. Navíc jsou zde dvě geniální camea a Patrick Dempsey. Hororová atmosféra opět funguje dokonale, k čemuž jí pomáhá (stejně jako u předchozích dílů) i hudba Marca Beltramiho. Celá původní trilogie Vřískotů je naprosto parádní a jsem zvědav na čtyřku, která by mohla reflektovat slashery minulého desetiletí. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale trojka mi nepřijde o tolik horší, jako první dva díly. Opět tu máme trefné filmové hlášky, vrací se ty samé charaktery a děj se jakože uzavírá. Opět to není nic jiného než oddychový slasher, kterej se nebere vážně (i když možná o maličko víc jako předchozí dva díly). Nic světoborného, ale je to docela zábavné. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Natáčelo se od 6. července do 29. září 1999 a v lednu 2000 v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama