Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Zajímavosti (39)

Vřískot (2022)

  • Sidney Prescott (Neve Campbell) a Sam Carpenter (Melissa Barrera) mají mimo hlavní roli ve franšíze společnou ještě jednu věc – dva členové jejich rodin byli vrahy v minulých filmech Vřískotu. V případě Sidney jde o jejího nevlastního bratra Romana Bridgera (vrah ve filmu Vřískot 3, 2000) a její sestřenici Jill Roberts (vrah ve filmu Vřískot 4, 2011), v případě Sam to byl její otec Billy Loomis (vrah ve filmu Vřískot 1, 1996) a její babička Nancy Loomis (vrah ve filmu Vřískot 2, 1997). (kesinaa)

Vřískot 4 (2011)

  • Spoiler: V původní verzi scénáře chyběla závěrečná scéna z nemocnice. Scenárista Kevin Williamson plánoval ukončit film tak, že Jill (Emma Roberts) odvezou do nemocnice a z domu jeden z policistů zavolá „máme jednoho živého“. Takový neuzavřený konec se ale nelíbil producentům, kteří povolali Ehrena Krugera (scenáristu Vřískotu 3, 2000), který některé scény přepsal a přidal onu závěrečnou z nemocnice. (RodUsher)

Reklama

Reklama