Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátký komediální film odkazující na styl vzdělávacích snímků z 50. let. Poté, co bylo studio Universal zakoupeno společností Seagram vyrábějící alkoholické nápoje, byli osloveni dva mladí filmaři Trey Parker a Matt Stone, aby natočili osvětové video, které zaměstnance studia ujistí, že pokud s nástupem nového majitele nastanou nějaké změny, tak rozhodně jen k lepšímu. IT´S UCS FOR US! (J.Connor)

(více)

Recenze (20)

hippyman 

všechny recenze uživatele

it´s UCS for all of us ! :) docela vtipně natočený krátký dokument s hvězdným obsazením... stallone ve své nejlepší roli! ;) ... fuckin´ cheap studio ... 70% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 2/10/// +plejáda herců –černobílé, málo zajímavé/// Stačí trošku rozumět anglicky a pochopíte o co ve snímku jde. Otázkou je jestli je to natolik zajímavé a zábavné, že to musíte vidět. Nicméně faktem zůstává, že tolik herců ( a režisérů) se pohromadě nevidí často. Přesto bych dal přednost solidnímu dokumentu nebo filmu, takhle si nikoho stejně moc neužijete./// Celkem 49%/// ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Prvotní nápad, navíc ve stylu starých filmových guidů, není špatný, i ta pointa a závěrečný slogan ujde, Ale dost často se tu jednotlivé vtípky opakují, ne vždy jsou vtipné, a vlastně se dalo víc přitlačit na pilu. Přes krátkou stopáž to docela nudí. A navíc tomu tak nějak chybí nadčasovost, je to prostě uťápnuté v sobě a době vzniku. Kdyby takhle točil každý instruktání video, když ho převezme jiná firma, máme takových videí jak naseto. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva, ale je tu k vidění po kupě celá řada známých ksichtů, kteří byli pro každou prdel. Demi Moore ač se tu zjevila jen krátce, byla zatraceně sexy. Sly v brýlích a přežvykující Michael J. Fox k pousmání, jinak ovšem postupem času kvalita humoru lehce opadla. Nicméně k odreagování to bohatě stačilo a nakonec jsem se u toho i nejednou zasmál. Na víc jak průměr však tento černobílý „experiment“ nevidím. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že ja som sa dobre pobavil. V druhej polovici síce "dokument" stráca dych, no na konci ho naberie naspäť. K tomu hviezdy v hviezdnych úlohách :), kopa umelých jeleňov a ja hovorím: "It´s ucs for me" ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Černobíle laděnej kraťas kterej jsem sledoval jen kvůli Slyovi. Krm vtipných hlášek se tu nic zvláštního neděje. Za Slye 40% :) ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Kde jinde uvidíte Jamese Camerona s lopatou či Stevena Spielberga jako průvodce. Nejlepší je ovšem Stallone, který potřebuje ve filmu titulky, aby mu anglicky mluvící člověk vůbec rozuměl, protože huhlá :-) ()

demented 

všechny recenze uživatele

V roku 1995 boli Universal Studios kúpené spoločnosťou Seagram - výrobcom alkoholických nápojov. Z bližšie nešpecifikovaných dôvovdov si najali Matta Stona a Treya Parkera na natočenie nejakého inštruktážneho videa pre svojich zamestnancov, ktoré ich malo uistiť, že aj napriek tejto udalosti (keď Vás kúpi "alkoholový konglomerát", môžme to kľudne nazvať dosť významnou udalosťou :) ) zostane Universal "artistic firendly". South Park na svete vtedy ešte nebol, a preto pohlavári z Universalu netušili, do čoho sa namočili. Vážne by som chcel vidieť ich tváre, keď im toto video bolo pustené po prvý krát ... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Parodie na dobové propagandistické vzdělávací filmy o úžasném přístupu studia Universal k hercům, režisérům a každému, kdo přijde s nějakým nápadem, zvláště když se teď spojilo s výrobcem alkoholických nápojů. Je hezké vidět, jak si ze sebe slavní dělají srandu (Stallone, Spielberg, Cameron, Demi Moore, M.J. Fox, Robin Cook). It's UCS for us! ()

RipperJosh 

všechny recenze uživatele

Tak nízký hodnocení si tohle minidílko nezaslouží. Parádní sebeironickej kraťas, kde spousta slavných jmen předvádí, že smysl pro humor jim fakt nechybí. Spielberg vozí znuděný návštěvníky po atrakci Čelistí, James Cameron je totálně mimo, Sly Stallone musí mít pod sebou titulky, abyste mu rozuměli...Doporučuju všem:)) ()

Themyth 

všechny recenze uživatele

Totálny úlet. Tucet hollywoodskych hviezd presvedčili, aby si zahrali v tomto snímku, ktorý propaguje známe štúdiá, ktoré odkúpila spoločnosť na výrobu limonád. Celkom vtipné. ()

Reklama

Reklama