Reklama

Reklama

Benny má sestru Joon, která trpí duševní chorobou. Věnuje jí veškerý svůj čas a na sebe zapomíná. Vše se ale změní, když do jejich životů jednoho dne vstoupí Sam, výstřední mladík, jehož bláznivým kouskům nelze odolat. Samova společnost ovlivní Bennyho i Joon tak, jak si nikdy nedovedli představit… (oficiální text distributora)

Recenze (205)

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu se mi nejvíce líbil smutně-klaunovský Johnny Depp. Jinak se jedná o vcelku příjemný film/příběh o dvou sourozencích, jejichž užuž vybuchující vztah zachrání jedna zdánlivě bláznivá výhra v pokeru - Joon vyhraje zajímavou osůbku, která zásadně ovlivní její život. Nijak silně na mě film nezapůsobil, ale J.D. je výborný. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Zvláštne priateľstvo dvoch zvláštnych ľudí a obyčajné priateľstvo dvoch obyčajných ľudí vo filme, ktorý ani nepotrebuje byť príbehovo bohatý. Stačí, keď je pohodový, už ako pocta nemým groteskám taký musí byť, a Johnny Depp je výborný imitátor. Na vážne témy sa film nehrá, aj keď záverečné scény mali na to nábeh, ale aj s tým pohodovým čiastočne otvoreným záverom mi zostal príjemný pocit. ()

Reklama

Billie777 

všechny recenze uživatele

Nenápadný filmeček, který okouzluje svým laskavým humorem a příjemným příběhem. Johnny Depp je vždy skvělý ale zde je přímo výborný, poněvadž postavy roztomilých podivínů jsou šitá snad přímo pro něj a jdou mu prostě nejlépe. Stejně tak představitelé sourozenecké dvojice zvládly svůj úkol na jedničku a je z toho opravdu, ale opravdu moc fajn komedie! ()

Violeta 

všechny recenze uživatele

Johnny Depp zase krásně ujetej, že? Tak jako vždycky, vždyť ten chlapec to ani jinak neumí. Jinak průměrná podívaná na dost otřepaný mezilidský téma. Nebýt podivínského blázna Sama, ani bychom nevěděli, kdože to vlastně má jaké mouchy a jakým způsobem by na nich měl zapracovat. Julianne Moore byla jako vždy tak ošklivá, až byla opravdu hezká. Což je ale pořád lepší než opak! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý príbeh pokladajúci viac otázok než tých odpovedí. Dlhý, smutný a viac zdĺhavý než je nutné a miestami celkom dosť nudný. Príbeh rozprávajúci o tom, že keď sa zbavíte veľmi ťažkého bremena, bude človeku hneď lepšie, nie je tým, čo by som označil za zábavné ani dojemné, ale iba zvláštne. Snímka postráda dej, nejaký ten spád, alebo čokoľvek, čo by ho nejako oživilo. Filmy, ktoré sa snažia vyzerať čo možno najviac ako realita všeobecne nemusím. Každý skutočný zážitok je potreba nejako spracovať, aby z neho mohol vzísť kvalitný film alebo knižka. Jediným pozitívom sú dobré herecké výkony, ale zvyšok je jedna veľká nuda. Toto nie je dráma a už vôbec nie komédia. Väčšinu filmu sledujem protivného rozmaznaného mentála, ako robí bordel a blbosti. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (14)

  • Ruthiin film "Prom Queen Muitlator" byl natočen za 45 minut. (D3VIL)
  • Aby Johnny Depp umocnil dojem toho, že Sam neumí moc psát, používal při natáčení k psaní výhradně levou ruku. Protože je pravák, vytvořil tak efekt dětského rukopisu. (ČSFD)

Reklama

Reklama