Reklama

Reklama

Msta přichází z močálu

  • Česko Msta přichozího z močálu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dr. Alec Holland prošel hroznou změnou. Jako oběť děsivé chemické nehody se stal mutantem, který musí opustit společnost a je odsouzen k prodírání se slizkým bahnem v bažinách, jimž se každý vyhne. Jeho jediným cílem je pomsta. Když se nakonec střetne s ďábelským maniakem, který je za jeho stav odpovědný, je scéna připravena na nelítostný boj na život a na smrt. (McLushi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

kingik 

všechny recenze uživatele

I mistr Craven se utne. Báchorka vydávaná za horor o zmutovaném doktorovi, který přebývá v močálech, by z hlediska hororového mohla nabídnout hodně. Jenže je to v podstatě taková nedomrlá a nestrašidelná pohádka ve které toho moc k vidění není. Když se všechno promění spolu s hlavní postavou ve zdlouhavé nic veskrze s chabou úrovní triků, je úplně zbytečné film sledovat i když se dá vnímat jako pocta starým béčkovým hororovým filmům. Snad jedině v téhle rovině film obstojí. Jenže v hororech jsem dost náročný a atributy, které pro mě představují dobrý hororový zážitek se vším všudy, tady zkrátka chybí a nedošly naplnění ani z minimální části. Pane Cravene je mně líto, ale pořádný horor si představuji jinak. 20% ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

I když to není takový horor, jak se tady prezentuje, i když ten panáček není tak nechutný jako na plakátu, musím říct, že mě příjemně potěšil. Nápad je jako vždycky vynikající a nezačíná to odprostředka, jak je leckde zvykem. Ve filmu je popsána celá geneze vzniku toho monstra a ohledně příběhu jsem dostal to, co jsem očekával. Kolikrát jsem si říkal, jestli udělá to, co předpokládám, že by udělat měl, a naštěstí mě nezklamal, protože by tím ovlivnil děj i moje hodnocení. Na rozdíl od některých si myslím, že to zase taková ptákovina nebyla, byť je to béčko už podle názvu. Jednak tím, že příběh byl logický, na svou dobu má poměrně solidní triky (dorůstání ruky) a akčních scén tam bylo dostatek, takže se člověk nenudí. Film se může zdát jako klasické klišé o šílených vědcích, ale Alec Holland není šílený ani malinko. Těším se na další část. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jedu takhle tábořit, Škodou 100 na Oravu. Spěchám, proto riskuji, projíždím přes Moravu. Řádí tam to strašidlo, vystupuje z bažin, žere hlavně Pražáky, jmenuje se Jožin! Ten Wes musel ve dvaaosmdesátým brát hrozně dobrej matroš. Protože jinak by byl asi sotva schopnej natočit něco tak debilního, jako tady Jožina. Teda debilního takovým tím roztomilým způsobem, protože tady je všechno tak krásný... krásně naivní. Swamp Thing tam pobíhá v bažinách a řve, jako kdyby ho aligátor kousal do prdele, hlavní hrdinka tam běhá bez podprsenky, samozřejmě nechybí černošskej nerd a záporáci vypadají jak z filmů s Michaelem Dudikoffem. Jj, děcka, takhle nějak vznikaj kultovní filmy. ()

BoredKid 

všechny recenze uživatele

Musím uznať že SWAMP THING ma úplne obišlo aj keď monster horrory patria medzi moje obľúbené.. No a keďže sa chystám na novšiu seriálovú verziu tak som sa chcel dostať do obrazu... Za mňa je to pohodové 80's béčko s pekným vizuálom, ktoré vzdáva rešpekt starším monster horrorom z 50-tych rokov... Masky fajn, miestami rozpadajúce sa, ale to Arcaneovo monštrum ma rozplakalo asi na hodinku. Craven si uletel haha :) Som zvedavý na pokračovanie z 1989 a seriál 2019 :) ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Dobrý mnohoslibný námět, zajímavé herecké obsazení, ale výsledek je hrozná měkkota. Zpracování je sice staromódně sympatické, ale Craven ( bůhví proč ) skoro vůbec netlačil na pilu. Kdyby trochu přitvrdil, mohlo z toho být rozhodně zajímavější dílko. Takhle z toho vylezlo něco, z čeho mám hodně rozpačitý, nemastný neslaný pocit. Dva a půl *. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Kostýmy příšer se ve vedru neustále rozpadaly, a to dokonce i na hercích, a musely se tedy stále lepit. (LION-MR.T)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného komiksu Lena Weina a Berniho Wrightsona. (Hans.)

Související novinky

Swamp Thing našel režiséra

Swamp Thing našel režiséra

05.09.2018

Očekávaný seriál Swamp Thing od nově založené služby DC Universe má konečně režiséra. Nějakou dobu se šířily spekulace, že by pilotní díl mohl natočit producent seriálu a mistr hororů James Wan … (více)

Reklama

Reklama