Reklama

Reklama

Msta přichází z močálu

  • Česko Msta přichozího z močálu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dr. Alec Holland prošel hroznou změnou. Jako oběť děsivé chemické nehody se stal mutantem, který musí opustit společnost a je odsouzen k prodírání se slizkým bahnem v bažinách, jimž se každý vyhne. Jeho jediným cílem je pomsta. Když se nakonec střetne s ďábelským maniakem, který je za jeho stav odpovědný, je scéna připravena na nelítostný boj na život a na smrt. (McLushi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Dva roky před slavnou Noční můrou si Craven ještě střihl tohle béčkové sci-fi, v němž se vědec Ray Wise změní na bažiňáka, který v močálech likviduje nepřátelské vojáky, zachraňuje svou lásku v podání Adrienne Barbeau (Mlha) a ke konci zmlátí srandovního vlkodlaka. V podstatě je to hrozná blbůstka, ale má svoje specifický kouzlo a poměrně hezky se na ní kouká, a to nejen proto, že tu vystupuje David "věčnej grázl" Hess, ale hlavně díky povědomé Manfrediniho hudbě. Pozorným uším totiž jistě neunikne, že pouze vykradl vlastní motiv z kultovního Pátku třináctého. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

I když to není takový horor, jak se tady prezentuje, i když ten panáček není tak nechutný jako na plakátu, musím říct, že mě příjemně potěšil. Nápad je jako vždycky vynikající a nezačíná to odprostředka, jak je leckde zvykem. Ve filmu je popsána celá geneze vzniku toho monstra a ohledně příběhu jsem dostal to, co jsem očekával. Kolikrát jsem si říkal, jestli udělá to, co předpokládám, že by udělat měl, a naštěstí mě nezklamal, protože by tím ovlivnil děj i moje hodnocení. Na rozdíl od některých si myslím, že to zase taková ptákovina nebyla, byť je to béčko už podle názvu. Jednak tím, že příběh byl logický, na svou dobu má poměrně solidní triky (dorůstání ruky) a akčních scén tam bylo dostatek, takže se člověk nenudí. Film se může zdát jako klasické klišé o šílených vědcích, ale Alec Holland není šílený ani malinko. Těším se na další část. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když má americký snímek „Swamp Thing“ celkem jednoduchý příběh, jeho béčkovost spolu s oblíbenou komiksovou postavou, se mi prostě zamlouvala. Je to přímočaré, je to jednoduché. A pak je zde ještě jeden trumf – Adrienne Barbeau. Díky ní jsem sledoval každou scénu, a to nejen proto, že se zde objeví nahá. Má v sobě něco, co mě prostě bavilo sledovat. A ona film táhne, ne monstrum. ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Dobrý mnohoslibný námět, zajímavé herecké obsazení, ale výsledek je hrozná měkkota. Zpracování je sice staromódně sympatické, ale Craven ( bůhví proč ) skoro vůbec netlačil na pilu. Kdyby trochu přitvrdil, mohlo z toho být rozhodně zajímavější dílko. Takhle z toho vylezlo něco, z čeho mám hodně rozpačitý, nemastný neslaný pocit. Dva a půl *. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Začiatkom osemdesiatych rokov minulého storočia sa v nepreskúmaných a nezmapovaných močiaroch na juhu Spojených Štátov Amerických stretol tvorivý génius jedného muža (Dr. Alec Holland) s diabolským snom druhého (Dr.Anton Arcane). Z ich konfrontácie vzniklo monštrum. Zrodil sa "Swamp Thing". Netvor príliš silný, aby mohol byť zničený a príliš inteligentný, aby sa nechal chytiť. Rozsiahle bažiny sú jeho teritoriom. Tento snímok je jedným z prvých celovečerných filmov z dielne horrorového mága Wesa Cravena. Béčkový monster horror s nádherne gýčovými prelínačkami medzi scénami. ** ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného komiksu Lena Weina a Berniho Wrightsona. (Hans.)
  • Kostýmy příšer se ve vedru neustále rozpadaly, a to dokonce i na hercích, a musely se tedy stále lepit. (LION-MR.T)

Související novinky

Swamp Thing našel režiséra

Swamp Thing našel režiséra

05.09.2018

Očekávaný seriál Swamp Thing od nově založené služby DC Universe má konečně režiséra. Nějakou dobu se šířily spekulace, že by pilotní díl mohl natočit producent seriálu a mistr hororů James Wan … (více)

Reklama

Reklama