Reklama

Reklama

Šarlotina pavučinka

  • USA Charlotte's Web
Trailer

Obsahy(1)

Zázraky se dějí! Nadčasový příběh pro děti E. B. Whitea ožívá v barevném animovaném muzikálu. Smějte se a zpívejte s námi! Pavouček Šarlota totiž bude učit prasátko Wilbura, potkana Templetona a další zvířátka ze dvorku, jak je to s přátelstvím, důvěrou a láskou. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Han22 

všechny recenze uživatele

Nedokážu si vybavit, jestli jsem viděl novou hranou verzi. Každopádně ta stará kreslená mě tak nějak moc nechytala. Namísto zběsilého humoru Hanna-Barbera to vypadá spíše na smutnou disneyovku. Spousta písniček, skoro žádný humor a prakticky žádný příběh. Jen prasátko Wilbur (zpočátku k smrti roztomilé), které chce přežít na farmě, moudrá pavoučice Charlotte, která mu pomáhá a spousta dalších zvířat (především hamižný krysák). Spíše se tu brečí než směje a celou dobu jsem si říkal, že je to slabší. Je to prostě pro děti, poučení o zvířátkách, životě na farmě a především koloběhu života a smrti. Animovaný film roku 1973. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Animák môže stavať hlavne na peknej a detailnej animácii, presne v duchu 70-tych rokov, čo mne imponuje. Animácia vykresluje zvieracie i ľudské postavičky s veľkou dôslednosťou a pritom jej nechýba ani humorné stvárnenie. Príbeh o milom prasati a múdrej pavúčici (!) je detsky vľúdny a osloví hlavne mladšie publikum. Je zaujímavé, že pavúk, dokonca križiak, je tu predstavený v tak dobrom svetle...to sa v tvorbe pre deti takmer nevidí. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama