Reklama

Reklama

Stellar

Krátkometrážní / Experimentální
USA, 1993, 3 min

Režie:

Stan Brakhage

Recenze (4)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Klasický Stan Brakhage alias "rozmiešavač farieb" ktorého sa v bdelom triezvom stave ani nedá poriadne užiť, môj názor. Jeho klasická trojminútová schéma tentoraz pripomína hviezdnu oblohou. Rozmiešané farby teraz predstavujú cestovanie po galaxiách. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

No vida, už se nám z těch šmouh začíná stávat něco víc. Musím přiznat, že tohle bylo celkem zajímavé. Silné 3* ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Další pro mě „podivná“ záležitost. Přemýšlel jsme k čemu bych přirovnal to, co mi běží před očima, napadlo mě jediné. Připadla jsme si jako bych byl v trávícím traktu nebo lépe v žaludku a kolem mě se mísily různé žaludeční šťávy a kyseliny. Zvláštní to pocit, stejně jako u The Dark Tower z toho mám neutrální pocit, takže řečeno hvězdičkami u mě tři. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Druhy kratky film, ktory som od experimentatora Stana Brakhagea videl. Stellar je kratka farebna kolaz, ku ktorej by sa podla mna hodila dobra elektronicka hudba. Avsak mna Brakhage nezasahuje - neviem, ci este skusim nieco ine z jeho filmografie. Stellar moze byt zaujimavy pre filmovych nadsencov, ktori vsadzaju viac na formu, resp. na pocity. Len by ma zaujimalo, ci by niekto zvladol dopozerat do konca, ak by mal film takych 10 minut (alebo viac). Vlastne....na drogach by bolo asi tazke prestat pozerat. :) Vtedy by to bol naozaj "hviezdny" zazitok. ;) ()

Reklama

Reklama