Reklama

Reklama

A Work in Progress

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Rodinný
USA, 2002, 8 min

Režie:

Wes Ball

Hudba:

Jeff Beal

Obsahy(1)

Přiběh o malé slečně, která místo aby si hrála s ostatními, píše příběh o osamělém plyšovém medvídkovi. (raffspIn)

Recenze (11)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Větší cenu než to, co lze ocenit má vždy to, co lze docenit. Myšlenka se neomezuje časem či prostředky, pouze svoji hloubkou. A Work in Progress, byť rozsahem malý, proplouvá nitrem těch nejčistších pocitů, potřeby přátelství, společnosti, potřeby sdílet svůj život s někým tak, aby dostál významu a jistého naplnění. Wes Ball spolu s výpravným, přesně padnoucím hudebním motivem poslepoval city do kouzelného celku, časově jen tak rozsáhlého, aby nezaváněl patetičností a přeslazeným kýčem. Poutavé propojení obstojné animace a sekvencí z reálného života v příjemných 10 minut s vědomím, že povrchnost, sobeckost se spoustou tváří, které mnohdy propadá náš svět, má ještě stále protipól ve víře v opravdovou hodnotu a smysl štěstí, v čisté přátelství. [8/10] ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

možná trochu moc sladkého sentimentu, ale mně se prostě tahle pravdivá pohádečka s na míru šitou hudbou jednoduše líbila. 70% ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

75% - Jihad to vystihl přesně tak, jak jsem to chtěl napsat i já, proto, abych zde neopakoval již řečené, souhlasím s jeho komentářem... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dětská „naivita“ je opravdu kouzelná, stejně jako tento příběh o přátelství. I já souhlasím, že duch tohoto příběhu je opravdu silný a malí diváci se u toho skutečně pobavit můžou. Nelituju toho, že jsem si trochu rozšířil obzory od svých oblíbených hororů a zřejmě budu muset režiséra Balla sledovat bedlivěji. Jeho krátkometrážní tvorba se mi začíná líbit. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Nikdo nechce být sám, káždý potřebuje přátele.....abychom je získali, děláme mnohokrát věci, které jsou nám naprosto cizí, hlavně se jim co nejvíce přiblížit a přizpůsobit.....důležité je však zůstat sám sebou! ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Brutálně dojemná kombinace hraného a animovaného filmu překrásně manipuluje s city. Studentského Oscara si Wes Ball za svou práci a um rozhodně zasloužil. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Milé. Ale nechte kreslit roztomilou holčičku příběh o tom, kterak plyšový medvídek k přátelům přišel a dejte tomu na konec malý přesah a povedené dílko je zaručeně na světě, obzvlášť, má-li jen pár minut. ()

Reklama

Reklama