Reklama

Reklama

Drillbit

všechny plakáty
Krátkometrážní / Thriller / Horor
Velká Británie, 1992, 33 min

Režie:

Alex Chandon

Hrají:

Jim Van Bebber

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Úchylný amatérský britský snímek, který nám na jednu stranu nabídne hodně špatné herecké výkony, které ovšem paradoxně udržují snímek při životě a na té druhé několik opravdu morbidních situací, při kterých jsem chrochtal „blahem“ (viz týpek na diskotéce či scénka s „honičem“. Logiku děj opravdu moc nepobral, nebo spíše jednotlivé scény, ale tvůrci dokázali i za malé prachy natočit něco, na co se jen tak rychle nezapomene. Příznivci humusu, morbidity a totálního šílenství si tu přijdou na své. V neposlední řadě musím pochválit i hudební doprovod. 5/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hustý a nekompromisný krátkometrážny snímok, ktorý sa vezie na vlne gore masakrov, ktoré nedávajú až tak zmysel a sú tu z celkom iných dôvodov. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Husté undergroundové šialenstvo, polhodinový trailer na film ktorý nikdy nevznikol. Z toho dôvodu to nemá ucelený dej, len nejaké tie scénky ktoré ukazujú o čom by to malo byť, keby to bolo. Príbeh v ktorom svet zachváti epidémia AIDS a zlý doktor Hex vynájde liek/drogu ktorý však mení ľudí na monštrá. Hlavný hrdina je znetvorený magor s vrtákom v lebke, ktorý bobehuje a zabíja rockerských magorov. Rockerský magori zasa pobehujú a mlátia sa s monštrami. Celé to má skvelú undergroundovú atmosféru, amatérske ale účinné gore efekty, slušné masky, pozoruhodný soundtrack a hlavne tie kulisy! Neviem kde to natáčali, ale rozbombardované sídliská a opustené budovy boli geniálne, hlavne tá záverečná, tá bola ako z obrazu Salvadora Dalího, taká surrealistická halucinácia. No a na záver scénka s mutantom čo má namiesto hlavy riť, z ksichtu mu vytekajú sračky a honí si svojho obrieho vtáka okolo ktorého má omotané črevo z vedľa ležiacej rozpitvanej ženy! Určite stojí za to pozrieť si to, rozhodne jeden z najpozoruhodnejších amatérskych filmov. ()

Bobstajn odpad!

všechny recenze uživatele

Ale no tak, tohle přeci nemůžete myslet vážně. Možná už jsem moc starej, nebo nejsem dost otevřenej novým možnostem, ale tohle byl ten nejhorší...no ani nemůžu napsat film, prostě paskvil, jaký jsem kdy viděl. Chápu, že je to počin amatérský, tudíž bych byl ochoten odpustit kameramanova Parkinsona, nulový příběh, snad i triky, které bych s ingrediencemi z mojí kuchyně udělal zcela jistě lepší, ale PROBOHA, má to být film, takže tam mají HRÁT herci (je jedno, že amatéři). To, co tam předvádějí, nemá s filmem nic společného. Žádné emoce, žádná logika, ani trocha hereckého snažení. Takže pro mě rozhodně ztracená půlhodina, alespoň vím, že tomuhle rádobyrežisérovi se mám příště vyhnout obloukem... DODATEK: Aha, všiml jsem si, že Pan režisér má na svědomí i Cradle of Fear. Sakra, kdybych to věděl dřív, mohl jsem být ušetřen tomuhle mučení... ()

Reklama

Reklama