Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joey je okouzlující, pohledný, zábavný a talentovaný. Když potká bohatou vdovu Veru, zdá se, že jsou si souzeni. Pak se ale na scéně objevuje milá a nezkušená Linda. Co teď? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od Gildy s Ritou Hayworth je tento muzikal len priemerny. Ma nejaky pribeh, ale ten nedokaze zaujat. Rita Hayworth /Gilda, lady from Shanghai/ bola samozrejme vyborna, a dobre som zniesol aj slusnu Kim Novak /Rozbite Zrcadlo/, ale zvysok hercov siel mimo mna . A pesnicky boli tiez len priemerne : 55 % ()

Reklama

PELC 

všechny recenze uživatele

Průměrný muzikál měly táhnout tři hvězdy Rita Hayworth, Frank Sinatra a Kim Novak.Stárnoucí Hayworthová je snad zajímavá pouze jako bývalá hvězda. Její výkon je však slabý.Kim Novak je mladá a krásná, ale prostoru moc nemá na to, aby něco dokázala zahrát.Celý film táhne Frank Sinatra a je fantastický a to jak herecky, tak i jako zpěvák. ()

pm 

všechny recenze uživatele

"Nepoznal jsem ji oblečenou", řekl Joey a vzal mi iluze. Ukázalo se, že zábavná Bondova hláška není až tak původní. Jinak spíše průměrný muzikál i příběh s výborným Sinatrou. 70% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po dvou letech od Muže se zlatou paží se Frank Sinatra s Kim Nowak znovu sešli před kamerou, tentokrát muzikálově. Zdařile jim při tom "sekundovala" Rita Hayworth coby dámička vdovička z lepší společnosti a také hlavně rozmařilá investorka Joeyho nového podniku. Přes do poslední chvíle nejisté rozuzlení je romantická dějová linie jen na pozadí, prim hrají zcela jasně hudební čísla, a netřeba snad zdůrazňovat, že především ta Sinatrova. Řečeno velmi neuctivě, film nestál za moc, ale vše vynahradily okamžiky, kdykoliv Frankie na pódiu otevřel pusu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama