Reklama

Reklama

Wong Jorn Pid

  • Thajsko วงจรปิด (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Soubor tří krátkých hororových povídek, jejichž společným činitelem jsou duchové a záznamy z kamer.

„Heaven and Hell“ - Vidina snadno nabytých peněz je lákavá pro mnohé. Takže když jednoho dne zemře násilnou smrtí stařec s trezorem plným zlatých prutů, vzbudí to nemalou pozornost. Jeho jedinými příbuznými jsou siamská dvojčata Jan a Jao, která mají majetek zdědit. Jenže po penězích touží i jiní, kteří se nebojí pro ně zabíjet.

„Heaven 11“ – Samoobsluha Heaven 11 není otevřena ani dva měsíce a už se o ní šušká jako o místě, kde řádí duchové. Za záhadných příčin zde totiž zemřely již 4 prodavačky. A vypadá to, že na řadě je další – dcera majitele. Jenže proč?

„Hell 8“ – Mladá žena ještě donedávna snila o kariéře zpěvačky. Její sen se však rozpadl v okamžiku, kdy potkala muže, který se rozhodl ji nikdy nenechat ho opustit. (EMIA)

(více)

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Wong Jorn Pid“ bohužel ukazuje, že thajský hororová kinematografie má svoje vady. Na jednu stanu je fajn, že se Yuthlert Sippapak a Tiwa Moeithaisong snažili o to, aby měli ve filmu atmosféru, na druhou stranu se jim nepodařilo ji moc podtrhnout a udržet po celou dobu. I když je v jejich filmu násilí, jsou scény spíše ukecané, což atmosféře také nepomáhá. ()

Reklama

Reklama