Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 1
USA, 2002, 94 min

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (270)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jedině Michael Caine disponoval nějakým „mojo“, jinak jsem byl svědkem zastydlé trapnosti, laciných frků, Myersova přiblblého pitvoření a barvičkových kulis. Tak to dopadne, když japonská dvojčata Fook Me a Fook Yu odmítnou upozornit diváka a nevezmou sebou bráchu jménem Fook This.. Ani nevím, za co vlastně dávám dvě hvězdy. Snad za to, že série Austina Powerse má svou tvář. Sice kreténskou, ale má.. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Austin Powers mi nikdy docela nesednul, ale u předchozích dvou dílů jsem se bavil lépe. Tady se mi nejvíc líbil úvod (Cruise, Spielberg a spol.) a pak už jen semtam nějaký záblesk, který mě vyburcoval z trapné nudy (např. Zlounovo hip-hopové číslo ve vězení). Mike Myers sice hraje minimálně čtyři postavy, ale co na tom? Vždyť takový Goldmember je vlastně postava až překvapivě nezajímavá. Nic pro mne... ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Raketovým rozjezdem (v úvodní půlhodině se tísní drtivá většina neokoukaných vtipů) Mike Myers doslova zatluče diváky do sedadel... Chudáci - zbylou půl hodinu se snaží z kina utéct, aby se dostali pryč z dosahu překrucovaných, trapných a tisíckrát viděných gagů... Nová postava Goldmembera je zřejmě to nejslabší co kdy Myers vymyslel a Michael Caine evidentně neví čí je... Doufám že po tomhle fiasku se dalšího dílu nedočkáme (i když... Goldmember vydělal slušné peníze, takže... asi dočkáme)... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

„Jen dvě věci v životě nemůžu vystát: lidi, kteří jsou netolerantní k ostatním národům a Holanďany“. Parodie bondovek i filmu jako takového. Michael Myers se pitvoří coby Austin Powers, Dr. Zloun, Zlatý úd i Velký hnusný špekoun a jen ti nejtolerantnější diváci nebudou mít po deseti minutách nutkání všechny jeho kreace na věčné časy pohřbít šest stop pod zem (někam doprostřed oceánu). Humor je stejně nelimitovaně debilní jako v předchozích dílech, mnohé vtipy vykrádají Špiona, který mě vojel, což jim však neubírá na praštěnosti. Poměrně nečekaná je (mini)účast Michaela Cainea, Toma Cruise, Gwyneth Paltrow, Kevina Spaceyho nebo Stevena Spielberga, inteligentní film z třetího Powerse nicméně nedělá. Opravdu se stydím, jak dobře jsem se na několika místech bavil, ale nemůžu si pomoct, na čtyři hvězdičky bylo toho smíchu dost. 80% Zajímavé komentáře: Radyo, imf, tron, Jordan ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film je tu opäť vysoko podhodnotený oproti svetovému hodnoteniu. Myslím si, že to malo svoje čaro. Beyoncé Knowles tomu priniesla novú energiu, je veľmi pekná vo filme, ale mala slabý scenár. Ohýbanie končatín bolo vtipné, scénka s močením namiesto fontánky s chlapcom, sumo scénka, tvar ponorky, či schudnutie o 90 kíl a ovisnutá koža, ale už to také zábavné ako predchádzajúce diely nebolo. Mohli sme tu vidieť pár známych ľudí z Hollywoodu, či dokonca Britney Spears v čase, keď bola na vrchole, ale to na mňa nejak zvlášť nezapôsobilo, škoda, že sa s tým nepohrali viac akože v tých 70. rokoch. Tentokrát to už bol podpriemer, ktorému humor viac chýbal, než by ho mal. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Austinovo auto SWNGR 3 je upravený Cadillac Eldorado Fleetwood. (Ruuzha)
  • Ústřední melodii nazpívala Britney Spears. Písnička se jmenuje "Boys" a ve videoklipu, který se natáčel v Los Angeles, se objevuje i Mike Myers jako Austin. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno