Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 2
USA, 2002, 94 min

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (270)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pořád je to sranda a některé vtipy jsou pořád geniální. Vtipy s titulky se prostě povedly a naprosto mě odrovnaly. Hlavně to provedení je prostě pecka, stejně jako celková atmosféra, kterou se daří dobře držet. Nakonec to má i vývoj, který není až tak překvapivý, ale i ten pobaví. Jo, jestli bude čtvrtý film, jsem celkem zvědavý. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto už bolo veľa. Nudné, trápne, aspoň, že to človeka odoženie od obrazovky robiť niečo užitočného. Mike Myers nebol vtipný a mňa bohužiaľ nerozosmial ani raz. Jediné čo stojí za reč je hviezdne obsadený úvod, ale inak nie je veľmi o čo stáť, vtipy väčšinou nie sú vtipné a príbeh je nudný a zdĺhavý. Asi najvtipnejšie na tom všetkom bol ten začiatok s Tomom Cruisom, inak nič. Vhodné snáď len ako zvuková kulisa k žehleniu. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Povrávalo sa, že tretí Austin Powers je aj najlepším. Možno aj áno, ale keď to od neho čakáte, tak vás trochu sklame. Holt Austin je sebestredný a nespoľahlivý, ale má kúzlo, takže mu aj väčšie nedostatky radi odpustíme. Tvorcom kvitujem, že so sériou skončili vtedy, kedy mali. Už tu bola cítiť nadbytočnosť a nejaký štvrtý diel by celú sériu mohol pochovať a zanechať po nej nepríjemnú pachuť. ()

902 10 

všechny recenze uživatele

starej knowles procpal svoje protekcni ditko i na platna kin a bohuzel zrovna do serie austin powers. beyonce je sice kocka, ale to je tak asi vsechno. r`n`b kalkul jako prase a jeste k tomu priserna herecka, tuhle pani proste nemam rad. a i pres paradni uvod nemam moc rad ani tuhle powersovku, meyersovi dochazi napady a i kdyz to obcas vyjde, stavu prvnich 2 dilu to rozhodne nema. a michael caine jako austinuv fotr to rozhodne nevytahuje, spis naopak. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Work It Out - Beyonce Knowles [3:22] ,2. Miss You - The Rolling Stones [3:39] ,3. Boys - Britney Spears/Pharrell Williams [3:46] ,4. Groove Me - Angie Stone [4:16] ,5. Shining Star - Earth, Wind & Fire [2:52] ,6. Hey Goldmember - Foxxy Cleopatra [2:44] ,7. Ain't No Mystery - Smash Mouth [3:57] ,8. Evil Woman - Soul Hooligan/Diana King [3:45] ,9. 1975 - Paul Oakenfold [4:22] ,10. Hard Knock Life (Ghetto Anthem) - Dr. Evil [1:45] ,11. Daddy Wasn't There - Ming Tea/Austin Powers [2:46] ,12. Alfie - Susanna Hoffs [2:47], ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Společnost Metro-Goldwyn-Mayer Inc., která vlastní práva na celou sérii filmů o Jamesi Bondovi, podala žalobu na tento film. Nelíbilo se jim totiž, že Goldmember nápadně připomíná slavnou bondovku Goldfinger. Stejný problém měli už s názvem druhého dílu Austin Powers: Špion, který mě vojel. Tento titulek si spojovali s bondovkou Špion, který mě miloval. Ani s jednou ze svých žalob ale neuspěli. (HappySmile)

Reklama

Reklama