Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 2
USA, 2002, 94 min

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (270)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Výkřiky typu: Jsem tvůj pravý otec! Jsem tvůj bratr!, k tomu vesmírná mise, Beyoncé s mega afrem a božský Michael Cane! Všichni Austinové jsou v pohodě, ale tenhle mi (až na Beyoncé s mega afrem) přišel nejzábavnější. Mimochodem, jedna z nejlepších rolí Toma Cruise a vůbec nejlepší herecký výkon Britney Spears. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Určitě ne první zhlédnutí] Ale pánové, tady už se vaří opravdu z vody a potřetí vidět to úplně samé už je rána na solar veškeré potenciální zábavě. Kromě nejepičtějšího úvodního camea (zase ty devadesátky, jaké to komedy-retro) už je Austin Powers naprosto bezzubý a vyčerpaný koncept, který už zapomněl dělat humor. Michael Caine je ve filmu opravdu asi jenom omylem a přitom by mu role postaršího špióna měla sednout jak ulitá - to jenom dokazuje s jakou bezradností a ležérností Jay Roach k třetímu zářezu v sérii přistoupil. Laciná rutina a snadný šek pro všechny zúčastněné, škoda že Myersovi tím vlastně zatloukl předposlední hřebíček do jeho kariéry ve hraných filmech. 30 % ()

Reklama

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Tomuhle já říkám nevyužitý potenciál. Originální hýřivý retrostyl, Myerovské postavičky (obzvláštně k nakousnutí je Mini Me) a těch několik "suprvtipných" nápadů jsou zazděny v příšerném a nesouvislém scénáři, který tohle vše stmeluje hromadou nudy a trapnosti. Škoda - z téhle bondparodie šlo vykřesat mnohem více... ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Začátek tohoto bijáku mě naprosto nadchnul, ale zbytek bohužel nepřesvědčil. Báječný úvod nemá v celé serii Austinů Powersů snad konkurenci a vřele ho doporučuji. Líbilo se mi, že celým filmem je protkána spousta pop-kulturních narážek, které jsou opravdu trefné. Bohužel příběh (který je opět šílenější) strhává snímek do průměru a místy už to není ani vtipné. Přesto pro těch pár vynikajících vtípků za 3. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Work It Out - Beyonce Knowles [3:22] ,2. Miss You - The Rolling Stones [3:39] ,3. Boys - Britney Spears/Pharrell Williams [3:46] ,4. Groove Me - Angie Stone [4:16] ,5. Shining Star - Earth, Wind & Fire [2:52] ,6. Hey Goldmember - Foxxy Cleopatra [2:44] ,7. Ain't No Mystery - Smash Mouth [3:57] ,8. Evil Woman - Soul Hooligan/Diana King [3:45] ,9. 1975 - Paul Oakenfold [4:22] ,10. Hard Knock Life (Ghetto Anthem) - Dr. Evil [1:45] ,11. Daddy Wasn't There - Ming Tea/Austin Powers [2:46] ,12. Alfie - Susanna Hoffs [2:47], ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Ústřední melodii nazpívala Britney Spears. Písnička se jmenuje "Boys" a ve videoklipu, který se natáčel v Los Angeles, se objevuje i Mike Myers jako Austin. (HappySmile)
  • Společnost Metro-Goldwyn-Mayer Inc., která vlastní práva na celou sérii filmů o Jamesi Bondovi, podala žalobu na tento film. Nelíbilo se jim totiž, že Goldmember nápadně připomíná slavnou bondovku Goldfinger. Stejný problém měli už s názvem druhého dílu Austin Powers: Špion, který mě vojel. Tento titulek si spojovali s bondovkou Špion, který mě miloval. Ani s jednou ze svých žalob ale neuspěli. (HappySmile)

Reklama

Reklama