Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 2
USA, 2002, 94 min

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (270)

imf 

všechny recenze uživatele

Raketovým rozjezdem (v úvodní půlhodině se tísní drtivá většina neokoukaných vtipů) Mike Myers doslova zatluče diváky do sedadel... Chudáci - zbylou půl hodinu se snaží z kina utéct, aby se dostali pryč z dosahu překrucovaných, trapných a tisíckrát viděných gagů... Nová postava Goldmembera je zřejmě to nejslabší co kdy Myers vymyslel a Michael Caine evidentně neví čí je... Doufám že po tomhle fiasku se dalšího dílu nedočkáme (i když... Goldmember vydělal slušné peníze, takže... asi dočkáme)... ()

CiTrus007 

všechny recenze uživatele

Dokonalý začátek - cameo s Cruisem, DeVitem, Spielbergem a Britney Spears mě opravdu příjemně překvapilo. Zbytek filmu bohužel nic moc - nechutnost a trapnost z většiny převažuje nad alespoň částečně vtipnými hláškami. Dá se na to dívat jenom kvůli Beyoncé nebo Cainovi. Začínám cítit vytěženou značku. 3/10 ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto už bolo veľa. Nudné, trápne, aspoň, že to človeka odoženie od obrazovky robiť niečo užitočného. Mike Myers nebol vtipný a mňa bohužiaľ nerozosmial ani raz. Jediné čo stojí za reč je hviezdne obsadený úvod, ale inak nie je veľmi o čo stáť, vtipy väčšinou nie sú vtipné a príbeh je nudný a zdĺhavý. Asi najvtipnejšie na tom všetkom bol ten začiatok s Tomom Cruisom, inak nič. Vhodné snáď len ako zvuková kulisa k žehleniu. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Střelená komedie s takovým množstvím cameo rolí, jakým se nemůže přiblížit snad žádnej film. Mike Myers ve všech rolích, co hrál, byl geniální a tenhle film prostě po všech stránkách táhnul. on. Beyoncé je strašná trubka a asi nikdy nepřijdu na to, proč ji tam někdo obsazoval. Celkově je to dobrá oddychovka, na kouzlo legendárního Špionátora však Mike Myers nedosáhnul. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Filmy s Austinom Powersom mám v celku rád, hoci nemám ani poňatia prečo. Mike Myers je podľa mňa v role Powersa skvelý, ale film žiaľ nie je príliš zábavný. Sú scény, nad ktorými sa pousmejete, scény, počas ktorých vám príde nevoľno (Goldmemberova koža) a scény, počas ktorých vybuchnete smiechom, ale ani to nič nezachraňuje. Páčila sa mi tu najmä úvodná scéna so známymi hercami a inými celebritami (nepochopím, ako ich všetkých mohli nahovoriť na cameo v takomto filme), na tej som sa celkom pobavil. Inak slabé, opakovanie vtipov z predchádzajúcich častí, zabávanie sa na opakovaní týchto vtipov atď. Dávam 3x* ako som dal aj ostatným "Powersovkám", ale to len preto, že ich mám rád. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (9)

  • Ústřední melodii nazpívala Britney Spears. Písnička se jmenuje "Boys" a ve videoklipu, který se natáčel v Los Angeles, se objevuje i Mike Myers jako Austin. (HappySmile)
  • Austinovo auto SWNGR 3 je upravený Cadillac Eldorado Fleetwood. (Ruuzha)

Reklama

Reklama