Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 1
USA, 2002, 94 min

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (270)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Mě osobně teda přišel tenhle díl nejlepší ze všech Powersů - Myers je pořád stejně potrhlý (někdy až moc), víc jak půlka vtipů sice není vůbec vtipná, ale musím ocenit fantastický úvod filmu (s účastí Toma Cruise, Stevena Spielberga, Britney Spears,...). Výsledek je asi takovýhle - pokud máte rádi ztřeštěné komedie nebo pitvoření Mike Myerse, budete v sedmém nebi. Pokud ne, odečtěte si od mého hodnocení tak 2 hvězdičky a ruce pryč (jenom se kdyžtak koukněte na ten skvělej začátek filmu, stojí za to ;-)). ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Díl nehodný kvalit a potenciálu Austina Powerse... Začátek je výborný, dobře se to rozjede, ale poté se začnou nudným způsobem recyklovat vtipy z minulých dílů a již to není ono. Důkaz toho, že na dvou až třech povedených skečích nelze vystavět celý snímek. Bohužel ani tradičně charismatický Mike Myers to tentokrát nemá sebemenší šanci utáhnout. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je snad nejvtipnější díl! Hlášky jak hovado ,,Mé mini miluje čokoladu SCOTTY NE!", Travolta na konci zabil, Tlustý parchant a jeho hlášky ,,když jdete takhle kolem sousedů a čicháte co vaří, říkate si: vaří tohle? nebo mí hovno?", zlatý úd taky vtipná postava. Doufám že někdy bude i čtyřka! :) ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Hviezdný začiatok a hviezdne obsadenie v podobe Cruisa,Spaceyho,Travolty či Stevena Spielberga bolo fakt originálne, škoda že trvalo tak krátko. Tiež musím povedať že najmenej vtipný Powers. Vtipy sú už ohrané a až tak som sa nebavil. Zlatý úd je zrejme aj posledný film čo je škoda lebo táto séria nebola vôbec nudná. 3* ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Dobrá zpráva je, že až se unavíš, můžeš to používat jako stojan.." ;) Koho by napadlo, že někdy uslyší sira Michaela Cainea říkat podobně bizarní repliky ?? Mně tedy rozhodně ani náhodou, byť mě stále ještě ve vzpomínkách straší jeho role v Aljašce v plamenech, která jasně naznačuje, že nemá zrovna velké potíže udělat si legraci sám ze sebe, což mu však v mých očích lze jen přičíst ke cti.. Ostatně Goldmember stojí za pozornost už jen tou nečekaně velkou účastí hvězd, i když převážně jen prostřednictvím cameí, v čele se Stevenem Spielbergem, Kevinem Spaceyem či Tomem Cruisem, ačkoliv tohle jistě samo o sobě dobrý film nedělá !! Nicméně lehce nedoceněný režisér Jay Roach znovu zabodoval, když mám ten závěrečný film Myersovy trapnotrilogie, která místy vyznívá dokonce především jako sebeparodie, vlastně nejraději., ()

Galerie (67)

Zajímavosti (9)

  • Ústřední melodii nazpívala Britney Spears. Písnička se jmenuje "Boys" a ve videoklipu, který se natáčel v Los Angeles, se objevuje i Mike Myers jako Austin. (HappySmile)
  • Austinovo auto SWNGR 3 je upravený Cadillac Eldorado Fleetwood. (Ruuzha)

Reklama

Reklama