Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pohřeb Leonarda Fagota. Jeho čtyři dcery, Carolyn, Nancy, Joan a Shirley, vzpomínají na to, co tragédii předcházelo. Otec získal dům svých snů a dalším jeho plánem bylo, až se jeho dcery provdají, postavit každé z nich další dům hned vedle pozemku, aby tak celá rodina zůstala pohromadě. Při výchově je však despotický, provádí každou sobotu prohlídky v dceřiných pokojích a výchova má podobu vojenského drilu. První se k malé vzpouře odhodlá Joana, vdá se proti otcově vůli za nevzdělaného George a ukončí studium. Další je Carolyne, která se vrací ze studií těhotná a s obavami představuje rodičům svého muže, za kterého se tajně provdala. Otec proti všem očekáváním reaguje mírně a laskavě, je ochoten postavit jim dům a vše platit, dokud Carolynin manžel Bruce nedostuduje. Joana v tom ale vidí způsob, jak je ovládnout. Nejmladší Shirley pak přistihne otce při líbání s neznámou ženou je zmatená a nešťastná. Otec ženu představí jako Marthu, která bude prý pomáhat s prací na zahradě. Matka se však nenechá obalamutit a svěří se dcerám, že otec byl celý život proutníkem. Teď si přivedl milenku až do domu a rodina se pomalu začíná rozpadat. Naoko pečlivý otec a tchán uzavírá pro své zetě pojistky na vysoké částky a určuje sám sebe za příjemce pojistné částky v případě úmrtí. Devět měsíců po uzavření pojistky je George zavražděn. A to je teprve začátek tragických událostí (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Spoustu kvalitních herců, jen tempo filmu je nevyrovnané.Slibný začátek se postupem času ztrácí a nastupuje nuda a šeď. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Velmi úsměvný filmeček.Fotřík se rozhodne nahrabat prachy tak, že si nejdříve pojistízeťáky, které pak likviduje...v jedné z hlavních rolí tu hraje Gwyneth Paltrow ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Na televizní film slušně odvedená práce, nelogických návazností si "užijete" poměrně dost, přesto úplná ztráta času to není. Hlavně jedna z prvních rolí pro Gwyneth Paltrow stojí za pozornost. Menší rolička se našla i pro Matthewa Perryho, takže zde máme možnost vidět mladé hvězdy v jejich začátcích. Od scénáře zázraky nečekejte, ale jak říkám - na televizi solidně odvedená práce. ()

Paladin25 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušný televízny film, ktorý ma čo divákovi ponúknuť. Chýbalo mi tu trošku viac napätia a nejaký ten zvrat. Na druhú stranu tu však boli skvelé herecké výkony hlavne Roberta Uricha, Gwyneth Paltrow a Matthewho Perryho. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Otec od mala sekiruje svoje dcéry a v dospelosti ich chce mať pod dohľadom , preto im zabezpečí aj bývanie, vedľa seba ,zaistí im poistenie  medzitým začne podvádzať svoju manželku ,čo bude mať aj následok tragédie 3* ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama