Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hae (Ye-jin Son) psala e-maily za svou kamarádku klukovi, který se jí líbil. Při tom objevila deník své matky, která zažila něco podobného se svou první láskou. A v tomto bodě se začnou ovíjet dvě paralelní větve příběhu. Jedna s ní, druhá s její matkou Ju-hae (kterou stvárnila stejná herečka jako Ji-hae). Objevují se zde potom různé romantické okamžiky z jejich života. Ale vše nakonec skončí dobře. Abyste se dověděli jak, tak byste se na to měli podívat. (c.tucker)

(více)

Recenze (160)

Idaho 

všechny recenze uživatele

Tedy abychom si rozuměli, nejsem na sladké a jeden z mých nej filmů je Conan Barbar. Z celkové délky 133 minut jsem se za doprovodu úžasného soundtracku plných 90 minut nudil. Již jsem film zařazoval po bok Windstrucku, když tu náhle se děj rozeběhl a já jsem byl svědkem romantického dramatu při němž jsem nezvládal dýchat a jehož následky cítím dodnes. Přesto filmu nudu ani skvělý soundtrack neodpustím a hodnotim jej poctivými 80 procenty. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

To nejkrásnější a zároveň to nejsmutnější, co jsem kdy viděl. Nemá cenu něco víc dodávat, úžasný love story s tim nejnádhernějším soundtrackem, co lze v podobných filmech slyšet a nadpozemsky dokonalá Son Ye-Jin v dvojroli z tohohle filmu udělaly jeden z nejlepších filmových zážitků, co jsem kdy měl. Nicméně je pravda, že si nedokážu představit, že by na mě Keullaesik dokázal se stejnou silou zapůsobit i napodruhý, ale koho to zajímá, první dojem byl prostě na absolutně to nejvyšší hodnocení, co existuje ()

Reklama

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Razantní tah na diváckou sentimentální i emotivní stránku a to nestydatě okatým způsobem. Emocionální znásilňování diváka je přítomno skoro celou stopaž snímku. Velmi neefektivní jsou smyčky mezi prvním a druhým příběhem, působí to celé strašně okatě/prvoplánově. Naproti tomu, jsou i scény, které skutečně dojímají a hezky sednou, což mají na svědomí výborní herci a citlivá Kwakova režisérská schopnost (viz. My Sassy girl). Celkově spokojen, ale přiznám, že jsem čekal něco více, než jenom krásně zabalené cukrátko těch nejsladších chutí. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kousek byl na mne už malinko moc přesládlý, a z těch dvou dějových linií byla ta současná kapánek slabší, ovšem na druhé shlédnutí s odstupem 2 let stejně musím uznat, že je to fakt nádhernej film s překrásnou hudbou a Son Ye-jin je zde vysloveně k nakousnutí. Od scény u vlaku už jde o srdcervoucí doják, kapesníčky přijdou vhod. Ale najdou se samozřejmě i veselé scénky - např. s odběrem vzorku stolice... :-) ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Film mě tedy nedojal, nějak u mě nezafungovala chemie mezi hlavními představiteli... Co oceňuji jsou moc milé komické scénky, taková slušnost a ostýchavost v rodících se vztazích nám servírovaných a pěkné prolínání mezi těmi dvěma příběhy... kdy mi tedy z minulosti přišel mnohem silnější... Právě díky tomu, že se ve filmu prolínají dvě příběhové linky, se film ani moc netáhne a nenudí, ale ten konec mi přišel dost znásilněný a takový umělý... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V prvých minútach filmu hrá pri monológu hlavnej hrdinky v pozadí "Pachebel canon". Rovnakú skladbu použil režisér Jae-young Kwak aj vo filme Yeopgijeogin geunyeo (2001) v scéne, kde Gyeon-woo podáva ružu dievčaťu hrajúcemu túto skladbu na klavíri. (RigorMortis)

Reklama

Reklama