Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To je situace! Jdete po ulici a najednou vás začne pronásledovat neznámá dívka. Je naprosto neodbytná, vlezlá a před obličejem vám neustále mává videokamerou. Guy se prostě stal terčem tajemné krásky, která chce mermomocí zachytit i ty nejintimnější detaily jeho života. Mladík je zprvu její přítomností zaskočen a odmítá ji. Po čase si však na dívku zvykne a mezi oběma se vytvoří velmi zvláštní citové pouto... To vše ale Gyuovi velmi zkomplikuje jeho dosavadní život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tento film nemůžu označit jiným termínem než jako divný. Musím přiznat, že jsem si děj už nepamatoval, nevzpomněl jsem si ani v průběhu dnešní reprízy, a když skončila, pochopil jsem, že to tak mělo být a že zítra už zase zapomenu. Nemůžu si totiž dovolit zahlcovat svou paměť něčím tak nepodstatným, když už zbývá do Vánoc jen něco málo přes měsíc a já si musím pamatovat, kam jsem ukryl dárky. Na filmu byl zajímavý jen psychický vývoj či úpadek hlavního sledovaného, ale kromě tohoto aspektu mě už nic dalšího nezaujalo, takže za sebe můžu zodpovědně prohlásit, že jsem se nejen nebavil, ale dost často jsem se nepokrytě nudil, protože mě mimózní příběh i postavy v něm vystupující vskutku nezaujaly. / Poučení: Pokrok nezastavíš; dnes už si své nudné příběhy natáčí každý na mobil. ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

Výborná myšlenka. Ale vystačí si s ní celý film? Teď už vím, že ne, přesto jde o kouzelnou záležitost. Co mě zklamalo byl konec, který mi připadal nehodnověrný, umělý a přilepený a film jím dost utrpěl. Přesto jde o zajímavou sondu do světa "voieristů" - pozorujícího, pozorovaného, nás diváků, kteří pozorují pozorování pozorovaných pozorovateli... ()

Reklama

Reklama