Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Spectre 

všechny recenze uživatele

"When Dr.Evil gets angry, Mr.Bigglesworth gets upset. And when Mr Bigglesworth gets upset, people DIE!" ... no nie je to geniálne? Znalci bodnoviek musia oceniť túto potreštenú komédio-paródiu. Je pravda, niekedy to zachádza do trápnosti, ale práve na tom je to založené. Ono závisí od toho, či je na plátne práve Myers ako Dr.Evil, alebo Myers ako Austin. Každá z postáv má svoje pro a proti, avšak, ako som miloval výborných záporákov v Bondovkách, tak isto zbožňujem túto kreáciu. U tohoto filmu nejde len o rozosmiatie diváka vtipami, jedná sa o skutočne komplexnú paródiu, ktorá berie typické klišé a drví ho mlynčekom na mäso. Priaznivcom bodnoviek nemôžem inak než vrelo odporúčať. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia z rodu tých najbláznivejších, ktorá s chuťou paroduje bondovky, nie príliš okato a k tomu sa jej viac-menej darí vyhýbať trápnym a hluchým miestam. Špionátor nie je dokonalý film, to by ešte musel kus popracovať na niektorých vtipoch, myslím, že tento prvý diel využil potenciál na takých 65% a ja som sa aj tak veľmi dobre pobavil. ()

Reklama

Desiree 

všechny recenze uživatele

Představte si, že znám člověka, opravdu živého a inteligentního člověka...nebudu jmenovat..., kterému se tento styl "humoru" líbí!!! Neuvěřitelné. Jestli se mi z něčeho ježí chlupy, tak je to zvuk polystyrénu, skřípání tvrdé křídy na plechové tabuli, vypsaná pastelka jezdící po papíře a Austin Powers a jeho odporné dialogy. Ta 1 * je za barevnost a celkovou výpravu, to muselo stát hodně práce i peněz. ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Parodie, kterou je možné buď milovat nebo nenávidět. Kdo se tím nechá unést, zažije parádní hodinu a půl. Kdo ne, ani to nedokouká. Mike Myers je velký komediální talent, přičemž mu skvěle sekundují Elizabeth Hurley a Michael York. Hromada nápadů, barev, šíleností a narážek na Jamese Bonda, kterou krásně shrnuje prosté přání, jež projevil Dr. Evil: "You know, I have one simple request. And that is to have sharks with freaking laser beam attached to their head..." P.S. Nikdy si to nepouštějte s českým dabingem! ()

choze 

všechny recenze uživatele

"PĚKNÝ HADRY. PATŘÍTE K HOTELOVÉ SHOW?" - "NE, JSEM ANGLIČAN." Mike Myers je jak vtipně, tak trapně přehrávající tornádo, buldozer, co před sebou hrne scénky geniální (smrt Willa Ferella, Dr. Evil vymýšlí po rozmrazení neaktuální plány na ovládnutí světa, Dr. Evil se synem na terapii...) i bolestně pubertální (nekonečné močení, Tom Arnold v kabince). Na každý pád dobře zná a miluje to, co velmi nápaditě paroduje, tedy splňuje základní pravidlo dobré parodie, a jeho záběr dalece přesahuje pouhou bondovskou parodii. S brýlemi svého idolu Petera Sellerse na nose, a s megašukézní Liz Hurley v černém koženém oblečku a la Emma Peel z Avengers po boku, si střílí rovnou z celých 60. (a 90.) let a přitom na nás hrne tuny odkazů a cameo roliček. No, nepodlehněte mu. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Když Vanessa sedí při poslední scéně líbánek vedle Austina, má přes levé prso červený papír. Je to proto, že na natáčení byli přítomní novináři, a tím se jim zabránilo nafotil Elizabeth Hurley nahoře bez. (PußyMagnet)
  • Žena NHL hráče Lylea Odeleina hraje jednu z Fembotů. (PußyMagnet)
  • Časopis Premiere hodnotil tento film jako jednu z "The 50 Greatest Comedies Of All Time" v roce 2006. (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama