Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nechcem opakovať to, čo pri komentároch k ostatným dielom. Takže celá séria je kvalitatívne vzácne vyrovnaná (čiže čisto priemerná). Pri Špionátorovi som sa zasmial trikrát naplno a občas tak napol úsmevu. Mal by som od podobného prapodivného komerčného komediálneho produktu určenému čo najširším masám čakať viac? Ešte že tvorcovia aspoň chápu fakt, že každá komédia nad hodinu a pol začne nudiť. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Mam takovy pocit ze vsichni tady na databazi si hrajou na intelektualni veliciny, protoze hodnoceni perel jako je serie Austin powers je ostuda!!! Mike Myers balancuje na okraji propasti geniality a melam pada do trpanosti ale nikdy do ni nespadne, nebo jen kdyz chce! Jen tak mimochodem na imdb ma Austin 7/10 a 30 tisic hodnoceni coz hovori v muj dobry vkus:-) ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

tento film mal jednu úlohu - rozosmiať diváka. ja som divák. mňa rozosmial. a bavil som sa dobre a úprimne. pozrel som si ho dokonca už dvakrát. a dvakrát som sa vynikajúco smial a zabával. nevidím dôvod, prečo by som ho neohodnotil kladne. navyše tento film sa venoval tomu, čomu snáď ešte žiaden akčný film - "ako veľmi trpia rodiny zločincov" ()

Desiree 

všechny recenze uživatele

Představte si, že znám člověka, opravdu živého a inteligentního člověka...nebudu jmenovat..., kterému se tento styl "humoru" líbí!!! Neuvěřitelné. Jestli se mi z něčeho ježí chlupy, tak je to zvuk polystyrénu, skřípání tvrdé křídy na plechové tabuli, vypsaná pastelka jezdící po papíře a Austin Powers a jeho odporné dialogy. Ta 1 * je za barevnost a celkovou výpravu, to muselo stát hodně práce i peněz. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Důsledná, znalá parodie (stylu) bondovek přidává Austinu Powersovi důležité body navíc, jinak se v jedničce zas tolik nepředvede. Dětinský a sexistický humor úplně bránice netrhá, ne vždy se Myersovi podaří (vulgární) skeče ze záměrné trapnosti vytáhnout k roztomilé vtipnosti; a se sympatiemi k titulnímu frajerskému, v šedesátkách zastydlému superagentovi je to také docela na vážkách (na rozdíl tedy od Dr. Zloducha, úplného ďábelského zlatíčka :-)). [Kdysi hodnoceno za 2 *] ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Časopis Premiere hodnotil tento film jako jednu z "The 50 Greatest Comedies Of All Time" v roce 2006. (PußyMagnet)
  • Elizabeth Hurley i Mimi Rogers si zažádaly a bylo jim povoleno, aby si mohly nechat své kožené oblečky. (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno