Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

RipperJosh 

všechny recenze uživatele

Je to smutný. Pamatuju si, jak jsem u Austina Powerse s kámošem na základce brečel smíchy, scénu s přejetým henchmanem a jeho rodinou jsme si pouštěli tisíckrát dokola. No a o nějakých 15 let později to zůstalo tím jediným, co v člověku vyvolá aspoň nějaký úsměv či dokonce lehký smích. Jinak ale převládá hluboký v srdci žal nad totálně ztraceným časem, Myers předvádí hodně odpudivou bondovskou kreaci. Takže z původních čtyř hvězd, co jsem tu měl, jsem hodnocení srazil na dvě, přičemž ta druhá je čistě dílem nostalgie. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu uznávam, že tvorcovia chceli vzdať poctu bondovkám a iným špionážnym filmom, a aj sa im to sčasti darí, na druhú stranu ide o takú debilitu, kde aj záporák je srandista ako hrom (a to ešte nehovorím o hl. hrdinovi, ktorý je pre mňa vrcholne nesympatický, ale tak vydržal som to). Musím ale uznať, že niektoré scény ako tá na záchodoch sú absolútne skvelé. Akcia o ničom, záchodový humor ušiel, herci celkom fajn, len ten Austin Powers alias Mike Myers je tak nanervylezúci, až ma to dráždilo. Jeho mini slipy s vlajkou Veľkej Británie sú však geniálne. A Elizabeth Hurley sexy. Znesiteľná blbosť, na ktorú si na druhý deň už nemám šance spomenúť. /45%/ ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tento film se fakt těžko popisuje a hodnotí. Dokonale nádherná E. Hurley je asi jediné, v čem mám jasno. M. Myers je natolik kvalitní herec, že mu nejde nevěřit nic. Snad jen ten jeho sexappeal. Tomu asi nerozumí nikdo :) - z chlapů. A film? Skvělá parodie na Bonda a ostatní agentovky. Vtipné, dobrá hudba, povedená zápletka. M. Myers v roli Dr. Zloducha taky výborný. Nasmál jsem se jako kdysi. Jen ty věčné sexistické narážky mi vtipné prostě nepřijdou, ale považuji to za svůj problém. ()

animaxis odpad!

všechny recenze uživatele

Jak to mohli natočit,ne,spíš proč to natočili?! Tohle se dostává do mojí trojky nejhorších a nejtrapnější filmů jaké jsem viděl.Pokud bych to měl nějak okomentovat,tak je to jako James Bond,akorát to nedává smysl a pochybuji,že se vám hlavní herec zalíbí,i když to byl asi účel.Odpad,ale musím uznat,že pokud bych si měl vybrat mezi tímhle a Scary Movie,tak si vyberu toto,aby jste mě nepovažovali za kritika. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Filmy s Jamesem Bondem nemam moc rád, takže je zase tak detailně neznám a některý vtípky jsem proto asi tak úplně nepochopil. Ale přesto se mi tahle parodie docela líbila. Je to sice tak o třídu níž, než např. Žhavé výstřely nebo Bláznivá střela, ale dá se na to koukat. Mike Myers tady dělá tak půlku filmu. A znalci Jamese Bonda si to asi užijou víc, než já. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • CD, které Austin zkouší pustit, je "Mr. Tambourine Man" od kapely The Byrds. (PußyMagnet)
  • Doktora Zlouna si měl původně zahrát Jim Carrey, ale musel odmítnout, protože byl vázán smlouvou k filmu Lhář, lhář (1997). (Terva)

Související novinky

Reklama

Reklama