Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Desiree 

všechny recenze uživatele

Představte si, že znám člověka, opravdu živého a inteligentního člověka...nebudu jmenovat..., kterému se tento styl "humoru" líbí!!! Neuvěřitelné. Jestli se mi z něčeho ježí chlupy, tak je to zvuk polystyrénu, skřípání tvrdé křídy na plechové tabuli, vypsaná pastelka jezdící po papíře a Austin Powers a jeho odporné dialogy. Ta 1 * je za barevnost a celkovou výpravu, to muselo stát hodně práce i peněz. ()

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

Mike Myers, jedn z nejlepších komiků současnosti válí v této brilantní parodii na Jamese Bonda... V dvojroli a to hrdiny i paoucha, některé scény a hlášky jsou k nezaplacení, například scény v kasínu patří mezi nejvtipnější, líbí se mi obsazení Setha Greena, který ma ve filmu dobrý vztah s otcem :). Jedna z mých nejoblibenějších komedií... // viděno celkem 7X, poprvé 8. Června. 2012 ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tento film se fakt těžko popisuje a hodnotí. Dokonale nádherná E. Hurley je asi jediné, v čem mám jasno. M. Myers je natolik kvalitní herec, že mu nejde nevěřit nic. Snad jen ten jeho sexappeal. Tomu asi nerozumí nikdo :) - z chlapů. A film? Skvělá parodie na Bonda a ostatní agentovky. Vtipné, dobrá hudba, povedená zápletka. M. Myers v roli Dr. Zloducha taky výborný. Nasmál jsem se jako kdysi. Jen ty věčné sexistické narážky mi vtipné prostě nepřijdou, ale považuji to za svůj problém. ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Říkejte si, co chcete, ale ještě nikdy nebyl primitivní, fekální, hloupý a nevkusný humor tak sexy, inteligentní a stylový jako v podání Mika Myerse. Jeho komika je jedinečná, osobitá a originální a zároveň i kulervoucí (alespoň pro mě). Mám pro něj slabost a neváhám to vyjádřit i hvězdičkově. Go Mike, oh yeah baby! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. The Magic Piper (Of Love) - Edwyn Collins [3:50] ,2. BBC - Ming Tea [2:06] ,3. Incense And Peppermints - Strawberry Alarm Clock [2:48] ,4. Carnival - The Cardigans [3:38] ,5. Mas Que Nada - Sergio Mendes & Brasil '66 [2:40] ,6. Female Of The Species - Space [3:09] ,7. You Showed Me - The Lightning Seeds [4:07] ,8. Soul Bossa Nova - Quincy Jones [2:45] ,9. These Days - Luxury [3:12] ,10. Austin's Theme - The James Taylor Quartet [3:39] ,11. I Touch Myself - The Divinyls [3:47] ,12. Call Me - The Mike Flowers Pops [2:52] ,13. The Look Of Love - Susanna Hoffs [3:45] ,14. What The World Needs Now Is Love - Burt Bacharach/The Posies [3:57] ,15. The Book Lovers - Broadcast [3:33] ,16. Austin Powers - Wondermints [2:46] ,17. The Shag-adelic Austin Powers Score Medley [4:49], ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Elizabeth Hurley i Mimi Rogers si zažádaly a bylo jim povoleno, aby si mohly nechat své kožené oblečky. (PußyMagnet)
  • Doktora Zlouna si měl původně zahrát Jim Carrey, ale musel odmítnout, protože byl vázán smlouvou k filmu Lhář, lhář (1997). (Terva)
  • Oblek, který nosí Dr. Evil má stejný design jako oblek Dr. No z filmu Dr. No (1962). (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama