Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Spíše to na mě působilo jako jeden dvojdíl Dawsonova světa, o co víc, že hlavní představitel byl podobný postavě jménem Pacey z Dawson's creek... Špatný ale je, že ten Dawson byl možná někdy i zajímavější... Tady mi byla děsně nesympatická herečka, která ztvárňovala nevlastní sestru (možná to tak ale mělo bejt?). Hlavní "hrdina" vypadal jako trubka (opravdu by ho nějaká chtěla?). Celý mi to přišlo neuvěřitelný... a vlastně o ničem, když o tom teď přemejšlím. To se nedá ani srovnávat s bohatýma dítkama typu Dylan a Brandon z Beverly Hills :) Tihle byli ještě o pár tříd vejš!:-D Film o puberťácích pro puberťáky? Nevím, nevím, pro mě to byl nedělní film pro nudný večer. ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Pokleslá kvalita oproti celkem vkusně udělanému filmu pro mladé v podobě jedničky ... vůbec nevadí, že jde jen o TV film - to není omluva ... pokud už se měla kolem Velmi nebezpečných známostí dělat nějaká série, pak to mělo být poctivě ... nebo je tu ještě jedna možnost: nemělo to vzniknout vůbec!!! ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Asi na tyhle sexistické vtípky nejsem, nejspíš už jsem z toho vyrostl. Protože to je to jediné, co se v tomhle filmu objevuje. Herci nic moc (nebo spíš jenom nic), příběh je taky vařenej z vody.. Takhle to dopadá, když se natočí dobrej film a pak se kvůli prachům dotáčí "dvojky" a "trojky". Co naděláme?! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Neveľmi príjemný paradox - ako relatívne vydarenú "jednotku", tak i dvojku režíroval rovnaký človek (Roger Kumble aj teraz podľa vlastného scenára) a hoci je v pokračovaní o čosi otvorenejšia erotika ako v krotkom "origináli", jedná sa o ešte nudnejší film. Dominuje mu nevýrazná "televízna" réžia, mdlé herecké výkony a čudný žánrový maglajz. V podstate strata času, jednotka (alebo jemne spriaznené DIVOKÉ HRY) sú vzrušujúcejšou investíciou pre vaše šteklivé súkromné chvíľky. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nechápem to nízke hodnotenie. Mne sa to páčilo už pred rokmi a stále ma to baví. Naviac na to, že to zostrihali z niekoľkých dielov zrušeného seriálu, tak je obdivuhodné, že to po dejovej stránke bez problémov funguje. Obsadenie je menej hviezdne ako vo filme, ale zo sexy mrchy Amy Adamsovej sa medzitým stihla stať hviezda. Robin Dunne funguje rovnako dobre ako Ryan Phillippe a vzhľadom na to, že je to prequel a je menej skazený, tak je jeho postava sympatickejšia. Sarah Thompsonová síce na Reese nemá, ale aj jej by som bez problémov podľahol. Celkovo si ale tento diel zachoval rovnako vtipné dialógy, dobré herecké výkony a svižnú réžiu ako jednotka. Vidno, že to točil ten istý človek. K dokonalosti mi tam chýba len podobné vyústenie ako v jednotke, ale keďže je to prequel, tak Sebastiana na konci čaká nemilé prekvapenie vďaka čomu sa z neho stane ten parchant akým bol na začiatku jednotky. Škoda, že z toho nevznikol seriál. Mohla to byť rovnaká zábava ako prvý film. 7/10. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)
  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)

Reklama

Reklama